De 5E’s van EnergyPlatform

Bij EnergyPlatform draait alles om positieve energie, inspiratie, betrokkenheid, daadkracht en expertise. Wij hebben deze kernwaarden gebundeld in de 5E’s.

Energy

Onze energie is aanstekelijk. Wij hebben het vermogen om door te gaan. Wij genieten van actie en omarmen verandering. We hebben positieve energie, zijn proactief, scherp, constructief en optimistisch. Werk vinden wij mooi, want de invulling van ons werk is een verlengde van wie wij zijn. We zorgen goed voor onszelf als basis voor deze energie.

Energize

Wij hebben het vermogen om energie over te brengen aan anderen. We inspireren om in beweging te komen en daarvan te genieten. Wij hebben een missie en kunnen die overbrengen en zien onszelf als ambassadeur van deze missie.

Engagement

Wij zijn betrokken mensen met een oprecht, diep, authentiek enthousiasme voor ons werk. We geven om onze collega’s en de organisatie. We houden van leren en groeien. Wij zijn altijd voorbereid en gepassioneerd met ons vak bezig om onszelf en de organisatie te verbeteren. Wij spreken waardering uit naar anderen en staan stil bij prestaties.

Execute

Wij bezitten het vermogen om uit te voeren. We durven beslissingen te nemen en zetten deze direct om in concrete acties. Wij kunnen hard zijn op de inhoud, maar blijven zacht op de persoon. We voelen dat alleen doen wat er gevraagd wordt nooit genoeg is. We verrassen en zetten altijd een stap extra om een positieve impact te maken.

Expertise

We brengen expertise in alles wat we doen. We weten waar we het over hebben. Op werk doen we elke dag wat we het beste doen. We stimuleren nieuwsgierigheid en zijn expert in ons vakgebied. We gaan actief op zoek naar tegengeluid en blijven niet in onze comfortzone. We houden onze expertise niet voor onszelf maar delen deze graag.