EnergyPlatform

Health, Wellbeing & Performance

Jaarprogramma

Wellbeing & Performance gaan hand in hand. Voel je jezelf goed, dan presteer je beter. Vanuit deze gedachte ontwikkelen wij al onze vitaliteitsprogramma’s.

Met de programma’s van EnergyPlatform geef je medewerkers toegang tot thema’s als focus, ontspanning en duurzame gedragsverandering. Elk programma heeft hierin een duidelijke focus en doel. Artsen, wetenschappers, ervaringsdeskundigen, trainers en Olympische topsporters brengen de informatie over. Met interactieve live webinars en microlearnings zorgen wij dat we informatie niet alleen overbrengen, maar laten beleven.

Tijdens deze programma’s hebben deelnemers toegang tot het EnergyPlatform. Dit gebruiksvriendelijke platform is de centrale hub van het vitaliteitsprogramma. Hierin schrijf je in voor webinars, maak je EnergyBoosters en bekijk je content in de Academy.

De programma’s van EnergyPlatform zijn op te delen in drie categorieën: programma’s, specials en themaweken. Ze draaien op een vast moment in het jaar, maar zijn ook op een door de klant te bepalen datum inzetbaar. Ze variëren in lengte van een dag tot 3 weken. Afhankelijk van het programma is het platform voor aanvang en na afloop van het programma ook te benaderen.

Download het Jaarprogramma 2024

MDIEU regeling: kosten van onze vitaliteitsprogramma’s zijn voor jouw organisatie mogelijk op te nemen binnen de MDIEU regeling. Desgewenst kunnen wij verwijzen naar een intermediair.

Een volledig jaarprogramma

Voorbeeld jaarprogramma 1
Voorbeeld jaarprogramma 2

De combinatie van online en offline

Programma’s

Samen met onze partners ontwikkelen wij programma’s van 2-3 weken met een verhaal. Deelnemers worden bijvoorbeeld meegenomen door Floris Evers in de wereld van floreren tijdens het Flourish & Flow programma, of leren opladen en presteren in het Recharge & Perform programma van Mark Tuitert. Deelnemers volgen hierin wekelijks een live webinar.

Bekijk alle programma’s van 2024

Specials

Deze programma’s zijn ontwikkeld voor een specifieke doelgroep binnen de organisatie. De Hoofd, Hart & Hormonen special met dr. Janneke Wittekoek is specifiek voor vrouwen, de Vitaal Leiderschap special voor alle managers en leidinggevenden binnen de organisatie. Lengte van deze programma’s varieert van een dag (Diversity Day) tot 2 weken.

Bekijk alle specials van 2024

Themaweken

Themaweken als de Nationale Vitaliteitsweek, de European Mental Health Week en de Week van de Werkstress ontwikkelen wij om bewustwording van belangrijke actuele thema’s te vergroten. We behandelen gedurende een week verschillende thema’s op basis van het thema van de week om te inspireren en deelnemers aan te zetten tot duurzame gedragsverandering.

Bekijk alle themaweken van 2024

“Geweldig om het Flourish & Flow programma te ervaren. Ik heb genoten van de positieve sfeer en de energieke geest! Ik ben onder de indruk van de gebruiksvriendelijkheid van het platform, de inhoud en de boeiende manier waarop het werd gepresenteerd. Het programma is zeer gestructureerd en de interactieve manier waarop de inhoud tijdens boeiende webinars in de praktijk werd gebracht, was erg prettig. Deelnemen aan dit programma is een cadeau aan mezelf geweest!”

Wellbeing Manager Danone

“Vanaf het moment van eerste contact t/m het eind van het programma zijn wij ontzettend goed geholpen. We kregen een kleine to-do list waar we zelf mee aan de slag moesten maar het overgrote deel werd verzorgd en aangeleverd. De communicatie was goed en op een leuke manier gebracht. Uiteindelijk zijn wij zeer positief verrast door het deelnemersaantal en is het programma ontzettend enthousiast ontvangen en beoordeeld. Absoluut een aanrader.”

Arbo en Preventie Manager RGF Staffing

Elk programma is inclusief de volgende onderdelen:

Flourish & Flow

Lees meer over dit programma

High Performance Mindset

Lees meer over dit programma

Mental Wellbeing

Lees meer over dit programma

Recharge & Perform

Lees meer over dit programma

Hoofd, Hart & Hormonen

Lees meer over deze special

Dag & Nacht Energie

Lees meer over deze special

Diversity Day

Binnenkort meer informatie

Vitaal Leiderschap

Binnenkort meer informatie

Boost Your Energy Week

Binnenkort meer informatie

European Mental Health Week

Lees meer over deze themaweek

Nationale Vitaliteitsweek

Lees meer over deze themaweek

Week van de Werkstress

Lees meer over deze themaweek

Evaluatierapport

Bij afronding van het programma ontvangt de klant een evaluatierapport. Deze omvat deelnamecijfers en beoordelingen van verschillende programmaonderdelen, inclusief inzichten in populaire tijdstippen en webinars. Reacties en citaten van deelnemers worden ook toegevoegd. Het rapport bevat ook verbeterpunten en een advies voor eventuele vervolgprogramma’s, waarmee de klant de impact kan meten en strategisch kan plannen voor toekomstige initiatieven.

Customer Success Manager

Zodra je organisatie kiest voor een vitaliteitsprogramma, wordt de contactpersoon van je organisatie gekoppeld aan één van onze Customer Success Managers. Deze fungeert als het vaste aanspreekpunt en begeleidt het gehele programma. Hij of zij biedt deskundig advies, staat klaar om al je vragen te beantwoorden en werkt nauw samen met de technische afdeling van je organisatie. Dit alles om te garanderen dat elk onderdeel van de communicatie en het programma optimaal functioneert.

Signaleringsfunctie

De thema’s die we in onze programma’s behandelen, kunnen ervoor zorgen dat je erachter komt dat je misschien wat extra hulp nodig hebt. Via de Coach-knop op het platform kom je gemakkelijk in contact met een medewerker die je helpt met het bewandelen van de juiste weg richting hulp. Dit kan via de vertrouwenspersoon van de organisatie zijn, via de HR-afdeling of via Energy Platform zelf. De afspraken over de Signaleringsfunctie maken we voorafgaand aan het programma.

Neem contact op voor meer informatie

Jaarplanning 2024

Boost Your Energy Week

Themaweek, 22 t/m 26 januari 2024

Flourish & Flow

Programma, 22 januari t/m 9 februari 2024

Hoofd, Hart & Hormonen

Special, 18 t/m 29 maart 2024

High Performance Mindset

Programma, 2 t/m 19 april 2024

European Mental Health Week

Themaweek, 13 t/m 19 mei 2024

Dag & Nacht Energie

Special, datum volgt

Hoofd, Hart & Hormonen

Special, 10 t/m 21 juni 2024

Mental Wellbeing

Programma, 9 t/m 20 september 2024

Nationale Vitaliteitsweek

Themaweek, 23 t/m 29 september 2024

Flourish & Flow

Programma, 30 september t/m 18 oktober 2024

Diversity Day

Special, 1 oktober 2024

Dag & Nacht Energie

Special, 7 t/m 18 oktober 2024

Recharge & Perform

Programma, 4 t/m 22 november 2024

Week van de Werkstress

Themaweek, 11 t/m 15 november 2024

Hoofd, Hart & Hormonen

Special, 2 t/m 13 december 2024