Programma’s

Health, Wellbeing & Performance program

TIEN JAAR ERVARING MET VITALITEIT IN ÉÉN ALLESOMVATTEND JAARPROGRAMMA

Met het Health, Wellbeing & Performance Jaarprogramma van EnergyPlatform haal je een uniek, innovatief en kwalitatief hoogwaardig programma in huis voor alle medewerkers.

Een programma voor een vaste prijs waarin alle thema’s op het gebied van Health, Wellbeing & Performance aan bod komen. Aangeboden door specialisten, Olympische topsporters en artsen. Deze worden bovendien altijd gekoppeld aan creatieve en innovatieve op maat gemaakte activatiecampagnes, zodat draagvlak en enthousiasme creëren nog nooit zo makkelijk was.

Wat kun je verwachten

Vier hoofdprogramma’s per jaar met verschillende actuele thema’s
100+ interactieve live momenten, EnergyBoosters en Academy
Volledige ontzorging en persoonlijk contact met jouw eigen Customer Success Manager
Gegeven door onze experts, artsen en Olympische topsporters
Mogelijkheid om te upgraden met activiteiten op locatie
De EnergyPlatform omgeving in je eigen huisstijl
Gemakkelijke koppeling met ieder bestaand platform

Kennis & inspiratie van Topsporters & Specialisten

Met dit programma bied je medewerkers een unieke kans om deel te nemen aan verschillende programma’s door het jaar heen. Programma’s waarin ze geïnspireerd en geprikkeld worden door specialisten, topsporters en artsen: allemaal toppers in hun vakgebied. Zij brengen kennis over op een unieke en innovatieve manier, zodat je met kleine aanpassingen groot resultaat bereikt.

Een allesomvattend programma

Ieder jaar komen alle actuele en belangrijke thema’s aan bod. We doen dit in een combinatie van interactieve live momenten (webinars), de mogelijkheid tot terugkijken (on demand), Experiences, EnergyBoosters en met een inspirerende Academy met TEDTalks, podcasts, artikelen en de beste boekentips.

Hoog deelnamepercentage door innovatieve activatiecampagne

Het Health, Wellbeing & Performance Jaarprogramma komt altijd inclusief een op maat gemaakte activatiecampagne. Deze is afgestemd op jullie eigen organisatie, ieder programmaonderdeel opnieuw. We nemen dit volledig voor je uit handen. Dit zorgt voor een deelnamepercentage van 30-80% (2022). Je kunt het programma nog verder upgraden met unieke activatiemogelijkheden en inspirerende activiteiten op locatie. Als partner neem je deze altijd af met minimaal 30% korting.

Onze Programma’s

In samenwerking met bekende specialisten, topsporters, artsen en partnerorganisaties ontwikkelen wij krachtige, innovatieve en impactvolle vitaliteitsprogramma’s op verschillende Health, Wellbeing & Performance thema’s. Deze programma’s draaien op een vaste periode in het jaar.

Mental Wellbeing Month

Laat je inspireren door Bram Bakker en andere experts in deze maand over mentaal welzijn.

Health & Lifestyle Month

Gezondheid en leefstijl gaan hand in hand. Na dit programma ga je bewustere keuzes maken.

Flourish & Flow Program

Aan de hand van het PERMA(V)-model ga je met Floris Evers de diepte in over floreren.

Recharge & Perform Program

Om te presteren moet je jezelf ook de kans geven om op te laden. Wij geven je strategieën.

Al onze programma’s zijn ook individueel af te nemen zonder Jaarabonnement. Kijk voor meer informatie op de pagina van het programma.

Hoe werkt het

Overleg met customer succes

Je wordt gekoppeld met je Customer Success Manager. In de opstartmeeting bepaal je welke programma’s je in het jaarprogramma opneemt en worden activaties en upgrades besproken.

Inrichten van het programma

Wij gaan aan de slag om het jaarprogramma, de activatiecampagne en alle communicatiemiddelen gereed te maken. Jij hoeft hierbij slechts enkele praktische zaken te regelen.

Ready for launch overleg

In een tweede meeting met jouw Customer Succes Manager nemen we alles door en volgt de laatste check voor lancering. Bij akkoord ontvang je het communicatie- en activatiepakket.

Het jaarprogramma begint!

Na de eerste activatie wordt op de afgesproken datum de eerste informatie verstuurd naar de medewerkers, die direct toegang hebben tot het programma. Let’s go!

EnergyPlatform

Met ons EnergyPlatform ontzorgen wij je volledig. Zie het systeem als het kloppende hart van het Health, Wellbeing & Performance jaarprogramma. Hiermee activeren, informeren en enthousiasmeren we alle medewerkers en organiseren wij onze impactvolle en krachtige programma’s.

Activaties

Het succes valt of staat met de activatie: de eerste indruk kun je maar één keer maken. Daarom hebben wij een aantal activaties ontwikkeld die een bijdrage leveren aan de deelname en betrokkenheid bij jouw vitaliteitsprogramma.

Upgrades

Organisatie

Bedien alle medewerkers met bijvoorbeeld inspiratiesessies op locatie of een uitgebreide EnergyScan meting.

Leiderschap

Een enkele interactieve sessie of geheel programma over Vitaal Leiderschap: een upgrade voor alle managers en teamleiders.

Team

Met losse teamtrainingen of het Team Performance Programma werk je samen met je team aan verbinding en optimale team energie.

Neem contact op

We helpen graag om het voor jouw organisatie zo relevant mogelijke programma te ontwikkelen. Neem hiervoor contact met ons op via onderstaand formulier, we denken graag met je mee. Ben je al klant? Neem dan contact op met jouw eigen Customer Succes Manager voor advies op maat.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Scroll naar boven