Programma’s

Health, Wellbeing & Performance program

Tien jaar ervaring met vitaliteit in één allesomvattend jaarprogramma

Met het Health, Wellbeing & Performance Jaarprogramma van EnergyPlatform haal je een uniek, innovatief en kwalitatief hoogwaardig programma in huis voor alle medewerkers.

Een programma voor een vaste prijs waarin alle thema’s op het gebied van Health, Wellbeing & Performance aan bod komen. Aangeboden door specialisten, Olympische topsporters en artsen. Deze worden bovendien altijd gekoppeld aan creatieve en innovatieve op maat gemaakte activatiecampagnes, zodat draagvlak en enthousiasme creëren nog nooit zo makkelijk was.

Kennis & inspiratie van Topsporters & Specialisten

Met dit programma bied je medewerkers een unieke kans om deel te nemen aan verschillende programma’s door het jaar heen. Programma’s waarin ze geïnspireerd en geprikkeld worden door specialisten, topsporters en artsen: allemaal toppers in hun vakgebied. Zij brengen kennis over op een unieke en innovatieve manier, zodat je met kleine aanpassingen groot resultaat bereikt.

Een allesomvattend programma

Ieder jaar komen alle actuele en belangrijke thema’s aan bod. We doen dit in een combinatie van interactieve live momenten (webinars), de mogelijkheid tot terugkijken (on demand), Experiences, EnergyBoosters en met een inspirerende Academy met TEDTalks, podcasts, artikelen en de beste boekentips.

Hoog deelnamepercentage door innovatieve activatiecampagne

Het Health, Wellbeing & Performance Jaarprogramma komt altijd inclusief een op maat gemaakte activatiecampagne. Deze is afgestemd op jullie eigen organisatie, ieder programmaonderdeel opnieuw. We nemen dit volledig voor je uit handen. Dit zorgt voor een deelnamepercentage van 30-80% (2022). Je kunt het programma nog verder upgraden met unieke activatiemogelijkheden en inspirerende activiteiten op locatie. Als partner neem je deze altijd af met minimaal 30% korting.

Onze Programma’s

In samenwerking met bekende specialisten, topsporters, artsen en partnerorganisaties ontwikkelen wij krachtige, innovatieve en impactvolle vitaliteitsprogramma’s op verschillende Health, Wellbeing & Performance thema’s. Deze programma’s draaien op een vaste periode in het jaar waar je als organisatie op aan kunt haken, maar de programma’s zijn ook los af te nemen voor je eigen organisatie op elk gewenst moment in het jaar.

Mental Wellbeing MontH

Wellbeing & Performance
Gedragsverandering
Veerkracht
Mental Wellbeing Experience

Health & Lifestyle Month

Lifestyle
Voeding
Slaap
Healthy Lifestyle Experience

Flourish & Flow Program

Floreren en Flow
Positieve Emoties

Engagement
Werkgeluk
Flourish & Flow Experience

Recharge & Perform

Rust en Ontspanning
Focus
Creativiteit

Recharge Experience

Nationale Vitaliteitsweek

Doe mee met het door ons op actuele vitaliteitsthema’s samengestelde programma of stel je eigen Vitaliteitsweek samen.

Week van de Werkstress

Geef deze week een positieve draai door mee te doen met ons unieke programma over veerkracht.

Al onze programma’s zijn ook individueel af te nemen zonder Jaarabonnement. Kijk voor meer informatie op de pagina van het programma.

Hoe werkt het

STAP 1

Bepaal in overleg of je 2, 3 of 4 van onderstaande programma’s in je jaarprogramma wilt opnemen. En of je nog eventuele activaties of upgrades wilt inzetten.

STAP 2

Je wordt gekoppeld aan jouw eigen Customer Succes Manager voor een opstartmeeting van 45 minuten waarin we alle praktische zaken bespreken.

STAP 3

Wij gaan aan de slag om het programma in te richten en communicatie- en activatiecampagne klaar te maken. Jij hoeft hierbij slechts enkele praktische zaken intern te regelen.

STAP 4

Er volgt een tweede meeting met jouw Customer Succes Manager. We nemen alles door en checken of we klaar zijn voor lancering. Bij akkoord ontvang je het communicatie- en activatiepakket.

STAP 5

De eerste informatie wordt verstuurd naar de medewerkers. Deze melden zich aan en hebben direct toegang tot het programma. Let’s go!

Wat kun je verwachten van het Health, Wellbeing & Performance Jaarprogramma?

Altijd interactieve live sessies van 60 minuten met bekende specialisten, Olympisch topsporters en artsen: allemaal toppers in hun vakgebied.

Een compleet jaarprogramma, altijd up to date met actuele thema’s, de nieuwste wetenschappelijke kennis en inzichten.

Directe bijdrage aan de Health, Wellbeing & Performance van medewerkers. Onze programma’s worden regelmatig als life changing ervaren.

Altijd interactieve live sessies in ochtend, middag, avond en zelfs in het weekend (ook leuk voor het gezin).

Fris, energiek, creatief en altijd interactief.

Wij maken gebruik van een door ons zelf ontwikkeld uniek programma management systeem EnergyPlatform. Zeer gebruiksvriendelijk en met veel voordelen. Interactieve EnergyBoosters, een inspirerende Academy en volledige ontzorging op het gebied van in- en uitschrijven van live sessies. Daarnaast brengen we resultaten in kaart op basis van (geanonimiseerde) groepsdata.

Met een deelnamepercentage van 30 – 80% (2022) en een gemiddelde score van een 8,4.

Unieke en innovatieve campagnes afgestemd op jullie organisatie. Draagvlak creëren en medewerkers enthousiasmeren was nog nooit zo makkelijk.

Altijd de mogelijkheid om 24/7 een persoonlijke vraag te stellen aan onze specialisten (binnen 24 uur antwoord).

Dit alles voor een vaste prijs per programma, en minimaal 30% korting op alle aanvullende producten en diensten, aangepast op individueel-, team- en organisatieniveau.

EnergyPlatform

Met ons programma management systeem EnergyPlatform ontzorgen wij je volledig. Zie het systeem als het kloppende hart van het Health, Wellbeing & Performance jaarprogramma. Hiermee activeren, informeren en enthousiasmeren we alle medewerkers en organiseren wij onze impactvolle en krachtige programma’s.

ACTIVATIE MOGELIJKHEDEN

STORYCARD

Op een unieke en innovatieve manier jullie verhaal vertellen aan jullie medewerkers? Via de interactieve StoryCard kan je een grote groep medewerkers activeren.

INTERACTIEF DRUKWERK

Met inspirerend interactief 100% biologisch afbreekbaar drukwerk zoals een poster of magazine motiveer je medewerkers om mee te doen met het vitaliteitsprogramma.

EnergyWalkS

Een EnergyWalk is een wandeling 3.0, waarmee we jouw doelgroep letterlijk in beweging krijgen en meenemen met een digitaal verhaal in de echte wereld. Laat je zintuigen prikkelen!

OP DE FIETS MET

Tijs Koedam in gesprek met directeuren, health managers, artsen en specialisten om inspirerende verhalen te delen over Health, Wellbeing & Performance.

Upgrades

Organisatie

Bedien alle medewerkers met bijvoorbeeld inspiratiesessies op locatie of een uitgebreide EnergyScan meting.

Leiderschap

Een enkele interactieve sessie of geheel programma over Vitaal Leiderschap: een upgrade voor alle managers en teamleiders.

Team

Met losse teamtrainingen of het Team Performance Programma werk je samen met je team aan verbinding en optimale team energie.

PRIJZEN

Voor organisaties tot 1.000 medewerkers hanteren wij vaste prijzen. Heb je meer medewerkers? Dan maken wij altijd een offerte op maat.

Het Health, wellbeing & Performance Jaarprogramma is er voor iedere organisatie, van 10 tot 10.000+ medewerkers

Het programma is in het Nederlands en/of Engels beschikbaar.

Neem contact op

We helpen je graag om de voor jouw organisatie relevante actuele thema’s te selecteren. Neem contact met ons op via onderstaand formulier. We denken graag met je mee. Ben je al klant? Neem dan contact op met jouw eigen Customer Succes Manager voor advies op maat.

EnergyPlatform video

EnergyPlatform

Wij zijn trots op het door onszelf ontwikkelde unieke en innovatieve programma management systeem. Met EnergyPlatform zijn wij in staat om onze klanten volledig te ontzorgen. Van opstart naar activatie en van programmamanagement naar het inzichtelijk maken van resultaten. EnergyPlatform is zeer gebruiksvriendelijk en zowel via desktop als smartphone te gebruiken.

Na meer dan 10 jaar weten we wat wij doen. Wil jij ook direct bijdragen aan de Health, Wellbeing & Performance van medewerkers in jouw bedrijf? Dan creëren we hier graag een programma voor. Let’s go!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Scroll naar boven