Onze klanten

Of je nu met 10 of met 10.000 medewerkers bent, samen kijken we hoe we onze programma’s bij jouw organisatie kunnen implementeren. Hierbij ondersteunen en ontzorgen wij je volledig.

“Geweldig om het Flourish & Flow programma te ervaren. Ik heb genoten van de positieve sfeer en de energieke geest! Ik ben onder de indruk van de gebruiksvriendelijkheid van het platform, de inhoud en de boeiende manier waarop het werd gepresenteerd. Het programma is zeer gestructureerd en de interactieve manier waarop de inhoud tijdens boeiende webinars in de praktijk werd gebracht, was erg prettig. Deelnemen aan dit programma is een cadeau aan mezelf geweest!”

– Muriel Alkemade-Bots, Engagement and Wellbeing Manager at Danone Netherlands

“Vanaf het moment van eerste contact t/m het eind van het programma zijn wij ontzettend goed geholpen. We kregen een kleine to-do list waar we zelf mee aan de slag moesten maar het overgrote deel werd verzorgd en aangeleverd. De communicatie was goed en op een leuke manier gebracht. Uiteindelijk zijn wij zeer positief verrast door het deelnemersaantal en is het programma ontzettend enthousiast ontvangen en beoordeeld. Absoluut een aanrader.”

– Marion Dronkert, Arbo en Preventie Manager RGF Staffing

“EnergyPlatform, een energiek programma voor Vitaliteit! Het heeft onze verwachtingen op het gebied van vitaliteit en energie volledig waargemaakt. Het platform biedt niet alleen informatie, maar ook inspiratie en concrete tools om aan de slag te gaan. Van voedingsadviezen tot effectieve bewegingsroutines, live sessies door topsporters, webinars en mindfulnessoefeningen, kortom het EnergyPlatform biedt een allesomvattende benadering van vitaliteit. De enthousiaste en deskundige experts die bijdragen aan het platform, delen niet alleen wetenschappelijk onderbouwde informatie, maar geven ook adviezen om het platform optimaal binnen de organisatie in te zetten. Wij kunnen dit platform van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een positieve ondersteuning voor vitaliteit en gezondheid in zijn of haar organisatie.”

– Monique Kelder en Ellen Bouwman

“Floreren, wie wil dat nou niet? Dit programma laat zien dat dit iedereen bereikbaar is en geeft handvatten om in beweging te komen.”

“Leuk om deze week mee te maken en mee te mogen doen. Uit elk webinar ga ik wel iets doen.”

“Héél leerzaam, dit programma kwam voor mij ècht op het goede moment.”

“Veel praktische tools geleerd die makkelijk in dagelijks leven kan inzetten.”

“Heel waardevol na een lastige periode van reintegratie. Ik kan direct alle inzichten gebruiken en toepassen.”