2 t/m 19 april 2024

High Performance Mindset

Met Marc Daniel van Biemen

Wat maakt het dat het ene team beter presteert dan het andere? In de dynamische wereld van vandaag is het belangrijker dan ooit om effectief samen te werken en een bijdrage te leveren aan een gezamenlijke inspanning. In dit drieweekse programma behandelen we de thema’s vertrouwen, conflict, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en resultaat aan de hand van het Lencioni-model.

Onderling vertrouwen en psychologische veiligheid zijn de basis van effectief teamwork en essentieel voor het ontplooien van talent en het creëren van waarde. Succesvolle teams kenmerken zich door constructieve conflicten en open communicatie, waarbij leden verantwoordelijkheden en verwachtingen duidelijk hebben en zich inzetten voor gezamenlijke doelen, zelfs als dit betekent individuele doelen opzij te zetten. Het bevorderen van eigenaarschap en betrokkenheid is hierbij cruciaal om doelen te bereiken en bij te dragen aan de missie van de organisatie.

Download Factsheet

High Performance Mindset

HIGH PERFORMANCE MINDSET

Week 1: Vertrouwen
Vertrouwen is de fundering van goed teamwork. Goed functionerende teams hebben een hoge mate van onderling vertrouwen en durven zich kwetsbaar op te stellen. Psychologische veiligheid is hierin essentieel om talent te laten ontplooien en waarde te creëren. Mensen moeten op een plek werken waar zij hun talent ook echt kunnen en willen gebruiken.

Week 2: Conflict en Betrokkenheid
In een succesvol team hebben mensen constructieve conflicten. Hierdoor wordt er meer naar perspectieven en ideeën van anderen geluisterd. Je kunt elkaar pas aanspreken als je weet wat je van elkaar kunt verwachten. Wat is jouw taak? En hoe vergroot je de algemene betrokkenheid van je team?

Week 3: Verantwoordelijkheid en Resultaten
Voelen teamleden zich verantwoordelijk voor het behalen van doelen? Neemt men verantwoordelijkheid voor gedrag en prestaties? Door meer eigenaarschap te creëren kom je tot betere prestaties. Daarnaast is het behalen van doelen en het bijdragen aan de algehele missie essentieel. De gezamenlijke doelen staan voorop en mensen zijn bereid om individuele doelen opzij te zetten.

DRIEWEEKS PROGRAMMA

Programma is 24/7 beschikbaar in zowel Nederlands als Engels

Evaluatierapportage en advies na afloop van het programma

Activatie- en communicatie campagne om deelnemers te activeren

Tijdsinvestering voor deelnemers 4 uur voor het gehele programma

In samenwerking met Olympische topsporters en specialisten ontwikkeld

Prikkelende en activerende EnergyBoosters en wekelijkse Challenges

Vraag een demo aan

Interesse in de High Performance Mindset én ben je benieuwd hoe je binnen jouw organisatie bijdraagt aan beter teamwork? We vertellen je graag meer in een korte, vrijblijvende demo. Vul het contactformulier in voor meer informatie of stuur een e-mail naar info@energyplatform.nl.