Welkom bij EnergyPlatform

Wie zijn wij

Wij maken impactvolle vitaliteitsprogramma’s waar mensen aan mee willen doen en die meetbare impact maken. Programma’s voor individuen, teams en organisaties. Los af te nemen of te combineren in een jaar- of meerjarenprogramma. Alles met de focus op Health, Wellbeing & Performance.

Werken is topprioriteit voor onze maatschappij en de werkvloer vraagt om het leveren van prestaties. Of het nou in de zorg, het onderwijs, de zakelijke dienstverlening of de overheid is. Presteren is belangrijk. En om goed te kunnen presteren, is het essentieel om je lichaam en geest gezond en vitaal te houden. Om goed in je energie te zitten en om voldoende ruimte te creëren voor rust en herstel.

Wij creëren vitaliteitsprogramma’s die direct bijdragen aan de Health, Wellbeing & Performance van mensen en bedrijven. Programma’s die echt het verschil maken. Die daarmee bijdragen aan je organisatie en zorgen voor betrokken medewerkers. Wij maken mensen veerkrachtiger in een wereld waar dit hard nodig is en we leren mensen niet harder maar juist slimmer te werken.

Download het Jaarprogramma 2024

Of neem direct contact met ons op

De 5E’s van EnergyPlatform

Energy

Energize

Engagement

Execute

Expertise

Ons team

Een team van energieke en ondernemende mensen: wij zijn een mix van gedrags- en gezondheidswetenschappers, Olympische topsporters en gedreven specialisten. Wij werken daarnaast ook intensief samen met verschillende bekende experts, artsen, topsporters en partnerorganisaties. Hierdoor leveren we altijd de juiste kennis en expertise.

Mensen krijgen geen burn-out van hard werken maar van hard werken aan de verkeerde dingen.” Bekijk de TED Talk van CEO en Founder Tijs Koedam.

10 jaar ervaring in vitaliteit

10 jaar geleden begonnen wij aan onze missie om de werkvloer positiever, energieker en menselijker te maken. Wij creëeren werkomgevingen waarin presteren en goed voor jezelf zorgen hand in hand gaan. Zodat medewerkers op een gezonde en duurzame manier kunnen blijven presteren.

Wij hebben bij meer dan 250 verschillende bedrijven vitaliteitsprogramma’s uitgerold. Hierbij evalueren we voor, tijdens en na afloop van het programma zodat we blijven verbeteren. Dankzij deze ervaring zijn we wijzer geworden. We hebben geleerd wat wel en niet werkt, waar mensen wel en niet gemotiveerd door raken en welke specialisten wel en niet aanspreken. Al deze kennis en ervaring vertalen wij vandaag de dag door in onze programma’s.

Topkwaliteit
We leggen de lat hoog. Onze diensten worden beoordeeld met een 8,4.
Specialisten
Wij werken altijd met specialisten, wetenschappers, artsen en topsporters.
EnergyPlatform
Wij hebben het meest unieke en gebruiksvriendelijke platform.
Activatie en communicatie
Met onze activatie en communicatie zorgen wij voor hoge deelnamepercentages.