Wie zijn wij?

Wij willen de status quo doorbreken. Door kleine aanpassingen te doen in het dagelijkse leven, kun je zorgen voor een stijging van je algehele energieniveau. Enerzijds kun je hierdoor een betere prestatie leveren op je werk, anderzijds houd je genoeg energie over om een leuke papa, mama, partner, vriend, vriendin, opa of oma te zijn.

Over onze aanpak

Dit doen wij zelf om vitaal en energiek te blijven

  • Wij hebben geen vaste werktijden
  • Een onbeperkt aantal vakantiedagen
  • Wij reizen nauwelijks in de spits
  • Wij werken in zelfsturende teams
  • Je kan hier sporten tijdens werktijd
  • Flexibele werktijden en werkplekken

Team EnergyPlatform

Rebecca Zoeteweij, MSc

Customer Success Manager

Ik heb een achtergrond in de psychologie van gezondheidsgedrag. Als Customer Success Manager kan ik de juiste inhoudelijke kennis combineren met een strakke projectmatige aanpak. Ik krijg er energie van als medewerkers enthousiast worden van onze vitaliteitsprogramma's.

Sebastiaan Verschuren, OLY

Operations

Presteren heeft met zoveel meer te maken dan alleen hard werken. De skills om te pieken op het juiste moment heb ik me in tien jaar topsport eigengemaakt. Energie geven wanneer het kan en een stapje terug als het nodig is. Deze ervaring gebruik ik bij EnergyPlatform om mensen en bedrijven verder te helpen!

Kaylee van Hazendonk

Customer Success Manager

Een energieke duizendpoot! Van het geven van trainingen, het bedenken van challenges tot de implementatie van vitaliteitsprogramma's. Ik krijg er energie van als ik een klant verder kan helpen met vitaliteit.

Sander de Wijn, OLY

Learning & Development

Als topsporter weet ik hoe belangrijk het is om je energie te verdelen tussen prestatie en ontspanning. De juiste balans om het beste uit jezelf te halen is wat mij energie geeft. Daarnaast weet ik als aanvoerder van Kampong heren 1 hoe belangrijk de juiste energie in een team is om uiteindelijk kampioen te worden!


Tijs Koedam

Founder

Mensen inspireren om meer te genieten van het leven. Voldoende energie hebben om een goede collega te zijn maar ook voldoende energie hebben om een leuke papa, mama of partner te zijn. Iets dat anno 2021 vaak onder druk staat. Mensen en bedrijven hiermee verder helpen is wat mij energie geeft!

Tom van Egmond

Trainer

Trainingen geven, daar krijg ik energie van. Ik help medewerkers graag bij het vinden van de juiste oplossing voor hun vitaliteitsvraagstuk. Het kan zijn dat ik je binnenkort tegenkom bij één van onze webinars.

Robbert Kemperman, OLY

Business Development

Teamplayer op het veld, maar ook op de werkvloer. Ik krijg er energie van om mijn eigen ervaringen van 13 jaar topsport over te brengen op andere mensen en het bedrijfsleven te inspireren. Ik houd me onder anderen bezig met het ontwikkelen van programma’s en het geven van webinars.

Rick van den Tempel, MSc

Trainer

Als orthomoleculair therapeut help ik je om jouw ware gezondheid van binnenuit te transformeren. Ik word blij wanneer mensen volledig opleven wanneer gezondheid fysiek en mentaal verbeterd.


Mitch de Klein

Video content creator

Voor EnergyPlatform houd ik me bezig met het ontwikkelen van interactieve video content. Denk hierbij aan video’s voor vitaliteitsprogramma’s, recaps van activiteiten, afleveringen voor ‘Op De Fiets Met’ en meer…

Yves Suijker, MSc

Trainer

Focus en omgaan met afleidingen, daar heb ik mijn expertise van gemaakt. Ik verzorg verschillende webinars waarbij ik medewerkers motiveer om aan de slag te gaan met vitaliteit. Mijn motto: "zorg dat je meer gedaan krijgt in minder tijd."

Joy Wurtz, MSc

Trainer

Als trainer en tevens psycholoog krijg ik er energie van om medewerkers te inspireren. Inspiratie is namelijk de eerste stap naar gedragsverandering. Ik ga graag met medewerkers aan de slag!

Ana van Heukelom MSc

Learning & development

Vanuit mijn achtergrond in arbeids- en organisatiepsychologie ontwikkel en verzorg ik trainingen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de implementatie van vitaliteitsprogramma's bij onze klanten.


Rodney Polman

Communicatie en multimedia design

Bij EnergyPlatform geef ik op een creatieve wijze invulling aan vitaliteit. Met de nieuwste inzichten en technieken vind ik leuk om medewerkers te verrassen met mooie campagnes.

Daan de Graaf

Trainer

Enthousiasmeren, daar krijg ik energie van. Ik wil ervoor zorgen dat jij je energieker en gelukkiger voelt om uiteindelijk je gehele leven lang duurzaam te kunnen presteren.

Finn van der Velden

Trainer

Ik ben ervaren therapeut op het gebied van mentaal en fysiek welzijn. Ik zet graag mijn skills en passie in om mensen gezonder en meer gebalanceerd te leren leven. Ik ben fysiotherapeut, personal trainer en gezondheidspsycholoog i.o.

Wendy van der List

Trainer

Ik  motiveer, inspireer en enthousiasmeer graag als het aankomt op welzijn. Verder begeleid ik mensen die vastzitten in een patroon van perfectionisme. Ook ben ik topsporter bowlen en ben wereldkampioen geworden in 2006.


Kyra Geerts MSc

Trainer

Ik werk al meerdere jaren in de welzijnsbranche en begeleid mensen op uiteenlopende onderwerpen zoals: gewoonten, mindset en stress. Ook geef ik mindfulness trainingen en yogalessen. Oorspronkelijk ben ik begonnen in de advocatuur en heb ik een ​​master in Notarieel Recht. 

Joris Verhees MSc

Trainer

Ik inspireer graag anderen op het gebied van welzijn. Ik ben mindfulness trainer MBSR en geef ook les op het gebied van persoonlijke ontwikkeling aan middelbare scholieren. Zo zet ik graag mensen in hun kracht. Ik heb verder de master in Strategic afgerond. 

Myrthe Israël

Projectmanager & Trainer

Tijdens mijn stage bij EnergyPlatform help ik mee aan bestaande en nieuwe modules binnen de vitaliteitsprogramma’s. Ik zet mijn creativiteit en kennis die ik heb opgedaan vanuit mijn studie bedrijfskunde en werk- en organisatiepsychologie graag in om zo een bijdrage te kunnen leveren aan de vitaliteit van organisaties en haar medewerkers.

Coosje Carels

Stagiare learning & development

Ik houdt mij veel bezig met het zoeken naar een mooie balans tussen alle aspecten van het dagelijks leven, zoals werk, school sport, privé en ontspanning. Vanuit mijn studie toegepaste psychologie loop ik stage bij EnergyPlatform en ben ik bezig met gedrag te begrijpen en te beïnvloeden. Een mooie plek om mijn passie in vitaliteit te kunnen uiten en andere te helpen hierin met mij mee te groeien!


Ben je klaar voor de volgende stap? Maak dan een afspraak met een van onze vitaliteitsmanagers.

Maak een afspraak Over onze aanpak