Wie zijn wij

Welkom bij energyplatform

Wij leveren inspirerende, krachtige en innovatieve vitaliteitsprogramma’s. Alles met een focus op Health, Wellbeing & Performance. Want wij geloven dat deze drie hand in hand gaan met elkaar.

Werken is topprioriteit voor onze maatschappij en de werkvloer vraagt om het leveren van prestaties. Of het nou in de zorg, het onderwijs, de zakelijke dienstverlening of de overheid is. Presteren is belangrijk. En om goed te kunnen presteren, is het essentieel om je lichaam en geest gezond en vitaal te houden. Om goed in je energie te zitten en om voldoende ruimte te creëren voor rust en herstel.

Zodat je, wanneer de situatie erom vraagt, net dat beetje extra kunt geven voor jezelf of een ander. En natuurlijk om voldoende energie over te houden om een fijne ouder, partner, vriend, vriendin of grootouder te kunnen zijn.

Werk is ook veranderd. Banen zijn veranderd, het tempo is omhoog gegaan, de scheiding tussen werk en privé is vervaagd en er wordt veel beroep gedaan op ons aanpassingsvermogen.

Wij creëren vitaliteitsprogramma’s die direct bijdragen aan de Health, Wellbeing & Performance van mensen en bedrijven. Programma’s die echt het verschil maken. Die daarmee direct een bijdrage leveren aan je organisatie en zorgen voor betrokken medewerkers. Wij maken mensen veerkrachtiger in een wereld waar dit hard nodig is en we leren mensen niet harder maar juist slimmer te werken.

Ons team

Ons team bestaat uit energieke en ondernemende mensen. We zijn een mix van gedrags- en gezondheidswetenschappers, Olympische topsporters die op het allerhoogste niveau spelen en verschillende gedreven specialisten. Allen met een grote affiniteit met Health, Wellbeing & Performance.

Wij werken daarnaast ook intensief samen met verschillende bekende experts, artsen, topsporters en partnerorganisaties. Zodat we altijd de juiste kennis en expertise kunnen leveren. Allemaal met één reden: onze vitaliteitsprogramma’s zo krachtig, inspirerend en impactvol mogelijk maken.

Tijs Koedam

Founder

Rebecca Zoeteweij, msc

Customer Success Manager

Sander de Wijn, OLY

Learning & Development

Floris Evers, MSC OLY

Flourish & Flow Program

Kaylee van Hazendonk

Customer Success Manager

Bram Bakker

Mental Wellbeing Month

Sebastiaan Verschuren, OLY

Operations

Mitch de Klein

Content Creator

Eli Kleinert

Office Manager

Wendy van der List

Trainer

Joep Rovers

Health & Lifestyle Month

Robbert Kemperman, OLY

Trainer

Rick van den tempel, msc

Trainer

Joy Wurtz, Msc

Trainer

Ana van Heukelem, mSC

Trainer

Finn van der velden

Trainer

Myrthe Israël

Trainer

Rodney Polman

Content Creator

Kyra Geerts

Trainer

Kaylee Alblas

Trainer

Partners

Ervaring

10 jaar geleden zijn wij begonnen met de missie om de werkvloer positiever, energieker en menselijker te maken. Zodat er een werkomgeving wordt gecreëerd waarin presteren en goed voor jezelf zorgen hand in hand gaan. En dat doen we met succes!

De afgelopen 10 jaar hebben wij bij ruim 250 verschillende bedrijven onze vitaliteitsprogramma’s uitgerold. Zodat medewerkers op een gezonde en duurzame manier kunnen blijven presteren. Hierbij evalueren we voor, tijdens en na afloop van het programma, zodat we blijven verbeteren. Dankzij deze ervaring zijn we wijzer geworden. We hebben geleerd wat wel en niet werkt, waar mensen wel en niet gemotiveerd door raken en welke specialisten wel en niet aanspreken.

Al deze kennis en ervaring vertalen wij vandaag de dag door in onze programma’s. Iedere dag werken wij vanuit intrinsieke motivatie, passie en gedrevenheid aan het optimaliseren van onze vitaliteitsprogramma’s en ons EnergyPlatform, het unieke door ons zelf ontwikkelde programma management systeem.

Bekijk EnergyPlatform oprichter Tijs Koedam in actie tijdens het TEDx event in Amstelveen 2019.

Daarom kunnen wij met trots de volgende beloftes maken:

TOPKWALITEIT

Wij leveren top kwaliteit! We leggen de lat enorm hoog voor onszelf en onze programma’s. Live momenten worden dan ook gemiddeld beoordeeld met een 8,4.

Specialisten

Wij werken alleen met echte specialisten, mensen die hun sporen verdiend hebben en toppers zijn in hun vakgebied.

EnergyPlatform

Wij hebben het meest unieke, gebruiksvriendelijke en innovatieve programma management systeem dat er is in onze branche.

Activatie

Met onze unieke activatie en branding mogelijkheden zorgen wij voor creatieve storytelling en hoge deelnamepercentages.

Mensenwerk

Al ons werk is mensenwerk. Je werkt niet alleen met een programma, maar vooral samen met ons team.

Energie

Energie zit in ons DNA en brengen wij over in alles dat we doen. Zodat ook bij jullie op de werkvloer de energie er vanaf spat.

Na meer dan 10 jaar weten we wat wij doen. Wil jij ook direct bijdragen aan de Health, Wellbeing & Performance van medewerkers in jouw bedrijf? Dan creëren we hier graag een programma voor. Let’s go!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Scroll naar boven