Wie zijn wij?

EnergyPlatform helpt al meer dan zes jaar zowel grote organisaties als organisaties in het MKB segment met vraagstukken rondom vitaliteit, employee wellbeing en duurzame inzetbaarheid. Met een breed team van experts bereiken wij dat het welzijn van medewerkers geïntegreerd wordt in het dagelijks bestaan van iedere organisatie. Wij maken jouw organisatie klaar voor de toekomst!

Over onze aanpak

Dit doen wij zelf om vitaal en energiek te blijven

  • Wij hebben geen vaste werktijden
  • Een onbeperkt aantal vakantiedagen
  • Wij reizen nauwelijks in de spits
  • Wij werken in zelfsturende teams
  • Je kan hier sporten tijdens werktijd
  • Flexibele werktijden en werkplekken

Team EnergyPlatform

Rick van den Tempel, MSc

EnergyConsultant

Als EnergyConsultant help ik je graag de vitaliteit in jouw organisatie te verbeteren. Hiernaast ben ik ook nutrition specialist en help ik mensen een gezond voedingspatroon te ontwikkelen.

Tijs Koedam

Partner | Belevingsmanager

Mensen inspireren om meer te genieten van het leven. Voldoende energie hebben om een goede collega te zijn maar ook voldoende energie hebben om een leuke papa, mama of partner te zijn. Iets dat anno 2020 vaak onder druk staat. Mensen en bedrijven hiermee verder helpen is wat mij energie geeft!

Joy Wurtz, MSc

EnergyCoach

Als EnergyCoach en tevens psycholoog krijg ik energie van individuen en teams motiveren en inspireren om het beste uit zichzelf te halen! Aan de hand van trainingen en persoonlijke coaching help ik je graag verder met jouw persoonlijke leerpad.

Kaylee van Hazendonk

Jr. EnergyConsultant

Een energieke duizendpoot! Van het geven van trainingen, het bedenken van challenges tot het online inrichten van campagnes. Ik krijg energie van veel verschillende zaken. Naast de inhoud en campagne richt ik mij op de online marketing van Op De Fiets Met..


Frans van Leeuwen, MSc

Partner | EnergyConsultant

Als mede oprichter en EnergyConsultant help ik je graag om vitaliteit een duurzaam karakter te geven binnen jouw organisatie.

Rebecca Zoeteweij, MSc

EnergyCoach

Ik houd me bezig met psychologie van gezondheidsgedrag. Als EnergyCoach begeleid ik medewerkers op persoonlijk vlak om gezond gedrag te stimuleren.

Yves van Veen, MSc

EnergyConsultant

Een visie hebben, in mogelijkheden denken en verhalen vertellen waar je enthousiast van wordt, daar houd ik van. Ik begeleid klanten van het eerste contactmoment t/m het ontwerpen van een vitaliteitsprogramma en een energieke campagne op maat.

Sander de Wijn

EnergyCoach

Als topsporter weet ik hoe belangrijk het is om je energie te verdelen tussen prestatie en ontspanning. De juiste balans om het beste uit jezelf te halen is wat mij energie geeft. Daarnaast weet ik als aanvoerder van Kampong heren 1 hoe belangrijk de juiste energie in een team is om uiteindelijk kampioen te worden! Performance vs. recovery en teamenergie is mijn ding!


Joost Dekker

Jr. EnergyConsultant

Ik sta iedere dag met een lach op! Het leven is tot nu toe een feestje en dat wil ik graag vasthouden. Ik help je graag met het uitzoeken van de juiste interventies en campagnes specifiek voor jullie organisatie. Daarnaast ben ik projectmanager van Op De Fiets met..

Moniek Wagenmans, MSc

EnergyCoach

Op een laagdrempelige en leuke manier laat ik je kennis maken met yoga, zodat we allemaal bewuster van het leven kunnen genieten.

Timo Vollmer

UX Designer

Als UX Designer leg ik de focus op een juiste interactie tussen het platform en de gebruiker. Zodat ieder een prettige ervaring heeft.

Max Boltendal

EnergyVideo

Er gaat voor mij niets boven een goed verhaal vertellen door middel van videocontent. Het volgen van trainingen en coaching is één ding, maar daarnaast is beleving rondom het programma in mijn ogen net zo belangrijk. Video’s maken om mensen te inspireren en mooie verhalen te vertellen, dat is waar ik energie van krijg.


Jessica Young

EnergyCoach

Ik vind het ontzettend leuk om mensen te helpen met hun persoonlijke leefstijl en ik krijg energie van lekker eten!

Sanne Lemmers, MSc

EnergyTrainer

Met aandacht voor wat er is en met het oog op wat kan zijn, beweeg ik me sinds enkele jaren in het mooie werkveld van arbeids- & organisatiepsychologie. Een bijzondere interesse in positieve psychologie en mijn oprechte geloof in het menselijk lerend & herstellend vermogen, maken dat ik graag met mensen aan de slag ga vanuit hun talent.

Tom van Egmond

Jr. EnergyConsultant

Ik help organisaties graag bij het vinden van een juiste oplossing voor hun vitaliteitsvraagstuk. Het kan zijn dat ik je binnenkort bel;)

Yves Suijker

EnergyContent manager

Wil je thuis vanaf de bank aan de slag? Ik voorzie het EnergyPlatform van de allerleukste content!


Ben je klaar voor de volgende stap? Maak dan een afspraak met een van onze vitaliteitsmanagers.

Maak een afspraak Over onze aanpak