Wie zijn wij

Welkom bij energyplatform

Wij leveren inspirerende, krachtige en innovatieve vitaliteitsprogramma’s. Alles met een focus op Health, Wellbeing & Performance. Want wij geloven dat deze drie hand in hand gaan met elkaar.

Werken is topprioriteit voor onze maatschappij en de werkvloer vraagt om het leveren van prestaties. Of het nou in de zorg, het onderwijs, de zakelijke dienstverlening of de overheid is. Presteren is belangrijk. En om goed te kunnen presteren, is het essentieel om je lichaam en geest gezond en vitaal te houden. Om goed in je energie te zitten en om voldoende ruimte te creëren voor rust en herstel.

Wij creëren vitaliteitsprogramma’s die direct bijdragen aan de Health, Wellbeing & Performance van mensen en bedrijven. Programma’s die echt het verschil maken. Die daarmee bijdragen aan je organisatie en zorgen voor betrokken medewerkers. Wij maken mensen veerkrachtiger in een wereld waar dit hard nodig is en we leren mensen niet harder maar juist slimmer te werken.

Mensen krijgen geen burn-out van hard werken maar van hard werken aan de verkeerde dingen.”

Ons team

Een team van energieke en ondernemende mensen: wij zijn een mix van gedrags- en gezondheidswetenschappers, Olympische topsporters en verschillende gedreven specialisten. Wij werken daarnaast ook intensief samen met verschillende bekende experts, artsen, topsporters en partnerorganisaties. Zodat we altijd de juiste kennis en expertise kunnen leveren.

Tijs Koedam

Founder

Floris Evers, MSC OLY

Flourish & Flow Program

Sander de Wijn OLY

Learning & Development

DR. JANNEKE WITTEKOEK

Health & Lifestyle Month

Bram Bakker

Mental Wellbeing Month

Kaylee van Hazendonk

Customer Success

MARK TUITERT OLY

Recharge & Perform Program

Sebastiaan Verschuren OLY

Marketing

Kyra Geerts

Trainer

Rebecca Zoeteweij, msc

Customer Success

Eli Kleinert

Office & Operations

Wendy van der List

Trainer

Robbert Kemperman, OLY

Trainer

Mitch de Klein

Video content

Rick van den tempel, msc

Trainer

Joy Wurtz, Msc

Trainer

Ana van Heukelem, mSC

Trainer

Finn van der velden

Trainer

Myrthe Israël

Trainer

Kaylee Alblas

Trainer

Partners

Ervaring

10 jaar geleden begonnen wij aan onze missie om de werkvloer positiever, energieker en menselijker te maken. Wij creëeren werkomgevingen waarin presteren en goed voor jezelf zorgen hand in hand gaan. Zodat medewerkers op een gezonde en duurzame manier kunnen blijven presteren.

Wij hebben bij meer dan 250 verschillende bedrijven vitaliteitsprogramma’s uitgerold. Hierbij evalueren we voor, tijdens en na afloop van het programma zodat we blijven verbeteren. Dankzij deze ervaring zijn we wijzer geworden. We hebben geleerd wat wel en niet werkt, waar mensen wel en niet gemotiveerd door raken en welke specialisten wel en niet aanspreken. Al deze kennis en ervaring vertalen wij vandaag de dag door in onze programma’s.

Topkwaliteit
We leggen de lat hoog. Onze diensten worden beoordeeld met een 8,4.
Specialisten
Wij werken altijd met specialisten, wetenschappers, artsen en topsporters.
EnergyPlatform
Wij hebben het meest unieke en gebruiksvriendelijke platform.
Activatie en communicatie
Met onze activatie en communicatie zorgen wij voor hoge deelnamepercentages.

Bekijk EnergyPlatform founder Tijs Koedam in actie tijdens het TEDx event in Amstelveen 2019.

Na meer dan 10 jaar weten we wat wij doen. Wil jij ook direct bijdragen aan de Health, Wellbeing & Performance van medewerkers in jouw bedrijf? Dan creëren we hier graag een programma voor. Let’s go!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Scroll naar boven