Wie zijn wij?

EnergyPlatform helpt al meer dan zeven jaar zowel grote organisaties als kleine organisaties met vraagstukken rondom vitaliteit, employee wellbeing en duurzame inzetbaarheid. Met de hulp van unieke mensen en innovatieve tools verhogen wij het energieniveau van medewerkers en organisaties. Wij maken jouw organisatie klaar voor de toekomst!

Over onze aanpak

Dit doen wij zelf om vitaal en energiek te blijven

  • Wij hebben geen vaste werktijden
  • Een onbeperkt aantal vakantiedagen
  • Wij reizen nauwelijks in de spits
  • Wij werken in zelfsturende teams
  • Je kan hier sporten tijdens werktijd
  • Flexibele werktijden en werkplekken

Team EnergyPlatform

Koen Mulder

Lead digital

Als lead digital zorg ik ervoor dat jouw online ervaring zo mooi mogelijk wordt vormgegeven.

Rick van den Tempel, MSc

Trainer

Als orthomoleculair therapeut help ik je om jouw ware gezondheid van binnenuit te transformeren. Ik word blij wanneer mensen volledig opleven wanneer gezondheid fysiek en mentaal verbeterd.

Kaylee van Hazendonk

Projectmanager & Trainer

Een energieke duizendpoot! Van het geven van trainingen, het bedenken van challenges tot het online inrichten van campagnes. Ik krijg energie van veel verschillende zaken. Naast de inhoud en campagne richt ik mij op de online marketing van Op De Fiets Met..

Rebecca Zoeteweij, MSc

Projectmanager & Trainer

Ik houd me bezig met psychologie van gezondheidsgedrag. Als trainer begeleid ik medewerkers op persoonlijk vlak om gezond gedrag te stimuleren.


Sander de Wijn, OLY

Learning & Development

Als topsporter weet ik hoe belangrijk het is om je energie te verdelen tussen prestatie en ontspanning. De juiste balans om het beste uit jezelf te halen is wat mij energie geeft. Daarnaast weet ik als aanvoerder van Kampong heren 1 hoe belangrijk de juiste energie in een team is om uiteindelijk kampioen te worden! Performance vs. recovery en teamenergie is mijn ding!

Tom van Egmond

Trainer

Ik help organisaties graag bij het vinden van een juiste oplossing voor hun vitaliteitsvraagstuk. Het kan zijn dat ik je binnenkort bel;)

Tijs Koedam

Co-founder

Mensen inspireren om meer te genieten van het leven. Voldoende energie hebben om een goede collega te zijn maar ook voldoende energie hebben om een leuke papa, mama of partner te zijn. Iets dat anno 2021 vaak onder druk staat. Mensen en bedrijven hiermee verder helpen is wat mij energie geeft!

Frans van Leeuwen, MSc

Co-founder

Als medeoprichter consultant help ik je graag om vitaliteit een duurzaam karakter te geven binnen jouw organisatie.


Yves Suijker, MSc

Trainer

Ik verzorg verschillende workshops en webinars voor EnergyPlatform.

Joy Wurtz, MSc

Trainer

Als trainer en tevens psycholoog krijg ik energie van individuen en teams motiveren en inspireren om het beste uit zichzelf te halen! Aan de hand van trainingen en persoonlijke coaching help ik je graag verder met jouw persoonlijke leerpad.

Ana van Heukelom

Learning & Development

Vanuit mijn achtergrond in arbeids- en organisatiepsychologie ontwikkel en verzorg ik trainingen.

Cody McGough, MSc

Trainer

Met mijn kennis op het gebied van leiderschap en meditatie verzorg ik verschillende Engelstalige trainingen.


Bas van Hilten

Videograaf/ filmmaker

Als videograaf zorg ik ervoor dat je altijd de beste video's in de MyEP app hebt!

Renée Van Ostaijen

Stagiaire

Als stagiaire mediavormgeving werk ik mee aan het zo mooi en duidelijk mogelijk maken van de communicatie.

Julia Hagg

Stagiaire

Tijdens mijn stage ga ik de kennis uit mijn master Development and Health Psychology toepassen in de praktijk.

Nina Karsten

Stagiaire

Ik werk tijdens mijn stage mee aan de ontwikkeling van nieuwe online trainingen vanuit mijn opleiding Biologie, voeding en gezondheid.


Ben je klaar voor de volgende stap? Maak dan een afspraak met een van onze vitaliteitsmanagers.

Maak een afspraak Over onze aanpak