Wie zijn wij?

EnergyPlatform helpt al meer dan zeven jaar zowel grote organisaties als kleine organisaties met vraagstukken rondom vitaliteit, employee wellbeing en duurzame inzetbaarheid. Met de hulp van unieke mensen en innovatieve tools verhogen wij het energieniveau van medewerkers en organisaties. Wij maken jouw organisatie klaar voor de toekomst!

Over onze aanpak

Dit doen wij zelf om vitaal en energiek te blijven

  • Wij hebben geen vaste werktijden
  • Een onbeperkt aantal vakantiedagen
  • Wij reizen nauwelijks in de spits
  • Wij werken in zelfsturende teams
  • Je kan hier sporten tijdens werktijd
  • Flexibele werktijden en werkplekken

Team EnergyPlatform

Rebecca Zoeteweij, MSc

Projectmanager & Trainer

Ik heb een achtergrond in de psychologie van gezondheidsgedrag. Als projectmanager kan ik de juiste inhoudelijke kennis combineren met een strakke projectmatige aanpak. Ik krijg er energie van als medewerkers enthousiast worden van onze vitaliteitsprogramma's.

Koen Mulder

Lead digital

Als lead digital zorg ik ervoor dat jouw online ervaring zo mooi mogelijk wordt vormgegeven. Als je mensen echt wilt raken, dan begint het bij een beleving. Ik krijg er energie van als mensen op de juiste manier worden geprikkeld.

Robbert Kemperman, OLY

Trainer

Teamplayer op het veld, maar ook op de werkvloer. Ik krijg er energie van om mijn eigen ervaringen van 13 jaar topsport over te brengen op andere mensen en het bedrijfsleven te inspireren. Ik houd me onder anderen bezig met het ontwikkelen van programma’s en het geven van webinars.

Kaylee van Hazendonk

Projectmanager & Trainer

Een energieke duizendpoot! Van het geven van trainingen, het bedenken van challenges tot de implementatie van vitaliteitsprogramma's. Ik krijg er energie van als ik een klant verder kan helpen met vitaliteit.


Sander de Wijn, OLY

Learning & Development

Als topsporter weet ik hoe belangrijk het is om je energie te verdelen tussen prestatie en ontspanning. De juiste balans om het beste uit jezelf te halen is wat mij energie geeft. Daarnaast weet ik als aanvoerder van Kampong heren 1 hoe belangrijk de juiste energie in een team is om uiteindelijk kampioen te worden!

Frans van Leeuwen, MSc

Co-founder

Zeven jaar geleden gestart met EnergyPlatform, omdat ik zag dat werkend Nederland wel wat extra energie kon gebruiken. En dat vind ik nog steeds. Daarom help ik organisaties graag om vitaliteit op de kaart te zetten. Daar krijg ik energie van!

Tijs Koedam

Co-founder

Mensen inspireren om meer te genieten van het leven. Voldoende energie hebben om een goede collega te zijn maar ook voldoende energie hebben om een leuke papa, mama of partner te zijn. Iets dat anno 2021 vaak onder druk staat. Mensen en bedrijven hiermee verder helpen is wat mij energie geeft!

Tom van Egmond

Trainer

Trainingen geven, daar krijg ik energie van. Ik help medewerkers graag bij het vinden van de juiste oplossing voor hun vitaliteitsvraagstuk. Het kan zijn dat ik je binnenkort tegenkom bij één van onze webinars.


Rick van den Tempel, MSc

Trainer

Als orthomoleculair therapeut help ik je om jouw ware gezondheid van binnenuit te transformeren. Ik word blij wanneer mensen volledig opleven wanneer gezondheid fysiek en mentaal verbeterd.

Mitch de Klein

Video content creator

Voor EnergyPlatform houd ik me bezig met het ontwikkelen van interactieve video content. Denk hierbij aan video’s voor vitaliteitsprogramma’s, recaps van activiteiten, afleveringen voor ‘Op De Fiets Met’ en meer…

Yves Suijker, MSc

Trainer

Focus en omgaan met afleidingen, daar heb ik mijn expertise van gemaakt. Ik verzorg verschillende webinars waarbij ik medewerkers motiveer om aan de slag te gaan met vitaliteit. Mijn motto: "zorg dat je meer gedaan krijgt in minder tijd."

Joy Wurtz, MSc

Trainer

Als trainer en tevens psycholoog krijg ik er energie van om medewerkers te inspireren. Inspiratie is namelijk de eerste stap naar gedragsverandering. Ik ga graag met medewerkers aan de slag!


Ana van Heukelom

Learning & development

Vanuit mijn achtergrond in arbeids- en organisatiepsychologie ontwikkel en verzorg ik trainingen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de implementatie van vitaliteitsprogramma's bij onze klanten.

Indy Hooijschuur

Stagiair - Toegepaste psychologie

Momenteel ben ik bezig met een afstudeerstage bij EnergyPlatform voor mijn studie Toegepaste psychologie. Tijdens mij stage help ik met de doorontwikkeling van vitaliteitsprogramma's.

Alessandra de Windt

Stagiair - Human Resource Management

Ik ben bezig met een afstudeerstage bij EnergyPlatform. Met mijn onderzoek help ik EnergyPlatform om makkelijker nieuw talent aan te trekken.

Rodney Polman

Stagiair - Communicatie en multimedia design

In mijn stageperiode help ik EnergyPlatform om op creatieve wijze invulling te geven aan vitaliteit. Met de nieuwste inzichten en technieken vind ik leuk om medewerkers te verrassen met mooie campagnes.


Ben je klaar voor de volgende stap? Maak dan een afspraak met een van onze vitaliteitsmanagers.

Maak een afspraak Over onze aanpak