Nationale Vitaliteitsweek 2023 logo

Nationale Vitaliteitsweek

Van 25 t/m 29 september vindt de 9e editie plaats van de Nationale Vitaliteitsweek. Een prachtig moment om samen met overheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties aandacht te besteden aan datgene ons het meest dierbaar is: Vitaliteit. Onderzoeken wijzen uit dat investeren in vitaliteit van medewerkers aan meerdere kanten loont. De Nationale Vitaliteitsweek is een uitgelezen kans om hier op een energieke, impactvolle en laagdrempelige manier aandacht aan te besteden.

In samenwerking met Vitalogisch behandelen we elke werkdag een thema dat gebaseerd is op de Vitaliteitsschijf van Vijf. Dagelijks zijn er vijf tijdstippen om aan te sluiten bij een interactieve online sessie. Voor extra verdieping kun je terecht bij de aansluitende EnergyBoosters en Academy.

Naast het online gedeelte is er ook de mogelijkheid om inspirerende workshops op locatie af te nemen met het thema van die dag.

Vraag Direct een demo aan

Vitalogisch logo

Wat kun je verwachten

Speciaal voor de Nationale Vitaliteitsweek geselecteerde thema’s
Een impuls in bewustzijn over vitaliteit voor al je medewerkers
Een bewezen effectief programma voor de hele organisatie
Dagelijks een nieuwe uitdagende EnergyBooster
Interactieve live momenten in de ochtend, middag en avond
Inspirerende experts, topsporters en wetenschappers aan het woord
Academy met ijzersterke content als podcasts, artikelen en TED Talks
Mogelijkheid tot het upgraden van je programma met workshops op locatie
De Nationale Vitaliteitsweek 2022 Scoorde een 8.4

Download nu de factsheet

De Vitaliteitsschijf van vijf

Deze nieuwe schijf van vijf: de vitaliteitsschijf, is een integraal vitaliteitsmodel en hulpmiddel dat in één oogopslag laat zien hoe je vitaler kunt leven en aan welke knop je kan ‘draaien’ om dit te bewerkstelligen.

De vitaliteitsschijf is een holistische benadering van het begrip vitaliteit. In onze visie bestaat vitaliteit uit het in cadans zijn van een aantal aspecten: vitalogisch, fysiologischpsychologischecologischfilosofisch. Je vitaal voelen is een goede cadans tussen lichaam (fysiologisch), geest (psychologisch), omgeving (ecologisch) en zingeving (filosofisch), het gaat dus om het ontleden van energie.

Werkgeluk
Filosofisch
Voeding & Bewegen
Fysiologisch
Veerkracht
Psychologisch
Werk-Privé Balans
Ecologisch
Gedragsverandering
Vitalogisch

WORKSHOPS OP LOCATIE

Je kunt het online programma van de Nationale Vitaliteitsweek upgraden met workshops op locatie bij jouw organisatie. Zo kun je een zowel on- als offline programma aanbieden aan je medewerkers. Ook de onderwerpen van de workshops staan in het teken van de Vitaliteitsschijf van Vijf.

Maandag
Vitaliteit Als Prioriteit
Dinsdag
Bewegen tijdens het werk
Woensdag
Stress; Kom maar op!
Donderdag
Privé-Werk cadans
Vrijdag
Boost je werkgeluk

Hoe werkt het

Overleg met customer succes

Je wordt gekoppeld met je Customer Success Manager. In de opstartmeeting maak je kennis en worden alle mogelijkheden, activaties en upgrades besproken.

Inrichten van het programma

Wij gaan aan de slag om het programma, de activatiecampagne en alle communicatiemiddelen gereed te maken. Jij hoeft hierbij slechts enkele praktische zaken te regelen.

Ready for launch overleg

In een tweede meeting met jouw Customer Succes Manager nemen we alles door en volgt de laatste check voor lancering. Bij akkoord ontvang je het communicatie- en activatiepakket.

START Nationale Vitaliteitsweek!

Na de eerste activaties wordt de eerste informatie verstuurd naar de medewerkers, die direct toegang hebben tot het programma. Let’s go!

EnergyPlatform

Met ons EnergyPlatform ontzorgen wij je volledig. Zie het systeem als het kloppende hart van het Health, Wellbeing & Performance jaarprogramma. Hiermee activeren, informeren en enthousiasmeren we alle medewerkers en organiseren wij onze impactvolle en krachtige programma’s.

Neem contact op

Zelf een Nationale Vitaliteitsweek organiseren voor jouw organisatie? Neem contact met ons op!

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Scroll naar boven