23 t/m 29 september 2024

Nationale Vitaliteitsweek

Jubileumeditie

De 10e editie van de Nationale Vitaliteitsweek

Van 23 t/m 29 september 2024 vindt de 10e editie plaats van de Nationale Vitaliteitsweek. Deze jubileumeditie is een prachtig moment om samen met overheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties aandacht te besteden aan datgene wat ons het meest dierbaar is: onze vitaliteit. Onderzoeken wijzen uit dat investeren in vitaliteit van medewerkers aan meerdere kanten loont. De Nationale Vitaliteitsweek is een uitgelezen kans om hier op een energieke, impactvolle en laagdrempelige manier aandacht aan te besteden.

In samenwerking met Vitalogisch behandelen we elke werkdag een thema dat gebaseerd is op de Vitaliteitsschijf van Vijf. Dagelijks zijn er meerdere tijdstippen om aan te sluiten bij een interactieve online sessie. Voor extra verdieping kun je terecht bij de aansluitende EnergyBoosters en Academy. Naast het online gedeelte is er ook de mogelijkheid om inspirerende workshops op locatie af te nemen met het thema van die dag.

Download Factsheet

De Nationale Vitaliteitsweek 2023 scoorde een 8.4
Persoonlijk Leiderschap
De Kracht van Ontspanning
Veerkracht
Psychologische veiligheid
De Kracht van Betekenis

De Vitaliteitsschijf van Vijf

Deze nieuwe schijf van vijf: de Vitaliteitsschijf, is een integraal vitaliteitsmodel en hulpmiddel dat in één oogopslag laat zien hoe je vitaler kunt leven en aan welke knop je kan ‘draaien’ om dit te bewerkstelligen.

De vitaliteitsschijf is een holistische benadering van het begrip vitaliteit. In onze visie bestaat vitaliteit uit het in cadans zijn van een aantal aspecten: vitalogisch, fysiologischpsychologischecologischfilosofisch. Je vitaal voelen is een goede cadans tussen lichaam (fysiologisch), geest (psychologisch), omgeving (ecologisch) en zingeving (filosofisch), het gaat dus om het ontleden van energie.

Wat kun je verwachten

Speciaal voor de Nationale Vitaliteitsweek geselecteerde thema’s
Een impuls in bewustzijn over vitaliteit voor al je medewerkers
Een bewezen effectief programma voor de hele organisatie
Dagelijks een nieuwe uitdagende EnergyBooster
Interactieve live momenten in de ochtend, middag en avond
Inspirerende experts, topsporters en wetenschappers aan het woord
Academy met ijzersterke content als podcasts, artikelen en TED Talks
Mogelijkheid tot het upgraden van je programma met workshops op locatie

Meer informatie

Scroll naar boven