27 mei t/m 7 juni 2024

Dag & Nacht Energie

Tweeweeks programma

Onze samenleving draait 24/7 door. Bijna 40% van de totale bevolking van Nederland werkt nu op tijdstippen die afwijken van de klassieke negen-tot-vijf routine, waarvan meer dan 1.2 miljoen mensen zelfs ’s nachts werken. Hoewel deze nachtwerkers essentieel zijn voor het functioneren van onze samenleving, staan ze voor unieke gezondheidsuitdagingen, zowel fysiek als mentaal. Met dit speciaal ontworpen programma willen we deze mensen ondersteunen.

Download de factsheet van Dag & Nacht Energie

We streven ernaar om hen niet alleen te helpen bij het vinden van de juiste slaappatronen en voedingsgewoonten, maar ook bij het behouden van een sterke mentale gezondheid. We combineren wetenschappelijke inzichten met praktische strategieën om te ondersteunen bij het vinden van een evenwicht dat past bij dit unieke werkschema’s. Zo dragen we bij aan een veerkrachtige samenleving, met de gezondheid en energie van medewerkers altijd op de eerste plaats – dag en nacht. 

DAG & NACHT ENERGIE

  • Begrijpen van de wetenschap achter het circadiaanse ritme en de invloed van slaappatronen op ons welzijn.
  • Verbeteren van de kwaliteit van de slaap door middel van effectieve strategieën en praktische tips.
  • Herkennen en aanpakken van specifieke gezondheidsuitdagingen en risico’s die gepaard gaan met onregelmatige werkschema’s.
  • Routines creëren voor energie en herstel.
  • Waarborgen en versterken van je mentale gezondheid in een omgeving met onregelmatige werktijden.
  • Evenwicht vinden in de complexe relatie tussen werk en privéleven wanneer je te maken hebt met onregelmatige werkschema’s.

Waarom dit programma?

Vraag een demo aan

Interesse in de Dag & Nacht Energie én ben je benieuwd hoe jouw organisatie bij kan dragen aan een betere toekomst voor werknemers met onregelmatige werktijden in de professionele wereld in 2024? We vertellen je graag meer in een korte, vrijblijvende demo. Vul het contactformulier in voor meer informatie of stuur een e-mail naar info@energyplatform.nl.