Contact

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Bij EnergyPlatform zijn we toegewijd aan het bevorderen van vitaliteit en welzijn binnen organisaties. Heb je vragen, ideeën of wil je gewoon meer weten over hoe wij jou of je organisatie kunnen ondersteunen? We horen graag van je.

E-mail: info@energyplatform.nl
Telefoon: 085 401 7965

Wil je langskomen bij op kantoor in Utrecht? De koffie staat klaar!

Met de auto: vanaf de Waterlinieweg rijd je om het stadion heen, zodat je bij de hoofdingang van het stadion komt. Het navigatie adres betreft Herculesplein 241. Je passeert vervolgens de slagboom en je rijdt vervolgens langs de hoofdingang van stadion de Galgenwaard totdat je kantooringang Noord ziet staan. Het kantoor van EnergyPlatform is gevestigd op de 1e etage op nummer 207. 

Met het openbaar vervoer: vanaf Utrecht Centraal Station is Stadion Galgenwaard te bereiken met de bus (lijn 6) en tram (lijn 22), bij beide opties uitstappen bij station Galgenwaard. Als je van een beetje beweging houdt, kun je natuurlijk altijd een OV-fiets huren.

“We zijn zeer tevreden met EnergyPlatform: uitstekende programma’s die bijdragen aan vitaliteit, amplitie en preventie. Het is een gebruiksvriendelijk platform met geweldige ondersteuning vanuit Customer Success. De aanpasbare, inclusieve communicatieopties worden zeer gewaardeerd. We kijken met veel enthousiasme uit naar de voortzetting.”

Monique van den Driessche
Adviseur Duurzame Inzetbaarheid & Vitaliteit bij Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie

“Vanaf het eerste contact zijn we uitstekend ondersteund, met duidelijke communicatie en een minimale to-do lijst. De rest werd volledig verzorgd. De leuke, interactieve communicatie via video’s, e-mails en een promotiepakket viel op. De hoge deelnemersaantallen en enthousiaste ontvangst van het programma overtroffen onze verwachtingen. Een echte aanrader.”

Marion Dronkert
Manager Arbo en Preventie RGF Staffing