Contact

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op, of laat je gegevens achter om teruggebeld te worden.

CONTACTFORMULIER

Contactgegevens

+31 (0)85 4017965
info@energyplatform.nl
Herculesplein 207
3584 AA Utrecht

Routebeschrijving

Vanaf de Waterlinieweg rijd je om het stadion heen, zodat je bij de hoofdingang van het stadion komt. Het navigatie adres betreft Herculesplein 241. Je passeert vervolgens de slagboom en je rijdt vervolgens langs de hoofdingang van stadion de Galgenwaard totdat je kantooringang Noord ziet staan. Het kantoor van EnergyPlatform is gevestigd op de 1e etage op nummer 207. 

Openbaar vervoer

Vanaf Utrecht CS is Stadion Galgenwaard te bereiken met de bus (lijn 6) en tram (lijn 22), bij beide opties uitstappen bij station Galgenwaard. Als je van een beetje beweging houdt, kun je natuurlijk altijd een OV-fiets huren.

EnergyPlatform video

EnergyPlatform

Wij zijn trots op het door onszelf ontwikkelde unieke en innovatieve programma management systeem. Met EnergyPlatform zijn wij in staat om onze klanten volledig te ontzorgen. Van opstart naar activatie en van programmamanagement naar het inzichtelijk maken van resultaten. EnergyPlatform is zeer gebruiksvriendelijk en zowel via desktop als smartphone te gebruiken.

Na meer dan 10 jaar weten we wat wij doen. Wil jij ook direct bijdragen aan de Health, Wellbeing & Performance van medewerkers in jouw bedrijf? Dan creëren we hier graag een programma voor. Let’s go!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Scroll naar boven