Boost Your Energy

Themaweek

Van goede voornemens naar duurzame gedragsverandering

Wij zijn als mens bijzonder goed in het maken van goede voornemens. Bijna iedereen wil een beter nachtritme, gezonder eten of minder op zijn scherm kijken. We maken afspraken met onszelf voor de toekomst en proberen onszelf eraan te houden. We zijn er zo mee bezig, maar waarom lukt het dan vaak niet om van die goede voornemens ook gedrag te maken?

Wist je dat slechts 8% van de mensen met goede voornemens ook daadwerkelijk overgaan tot duurzame gedragsverandering? We hebben vaak de tijd, ruimte en energie niet om van een voornemen gedrag te maken. En precies daarmee gaan we aan de slag tijdens de Boost Your Energy Week!

Je volgt tijdens de Boost Your Energy themaweek drie live momenten (online of op locatie) met verschillende thema’s. Daarnaast maak je EnergyBoosters (microlearnings) en vind je verdiepende content in de Academy. Deze blended learning komt samen op EnergyPlatform: jouw omgeving voor vitaliteit.

Slaap

De basis van energie is een goede nachtrust. Maar hoe kom je tot een nacht met kwalitatieve slaap? Wat heb je daarvoor nodig en aan welke knoppen kun je draaien om ’s nachts helemaal tot rust te komen?

Gedragsverandering

Tijdens dit thema staat duurzame gedragsverandering centraal. Van de intentie zetten tot het daadwerkelijk implementeren van de nieuwe gewoonte. Wij leggen de strategieën uit om dit te realiseren. 

Flow

Één van de grootste factoren voor geluk is het ervaren van zingeving. Mensen die positief in het leven staan en betrokken zijn, zullen sneller in flow terecht komen. Hoe kom jij in flow en belangrijker, hoe blijf je erin?

Het programma van de Boost Your Energy themaweek

De Boost Your Energy themaweek is een inspirerende week vol met verschillende activiteiten. Zo kun je op meerdere momenten op de dag interactieve webinars volgen over de thema’s (Slaap, Gedragsverandering en Flow), staan er EnergyBoosters (microlearnings) klaar om te maken en vind je verdieping in de uitgebreide content van de Academy.

 • Communicatie- en activatiecampagnes
  • Bij aanvang van Boost Your Energy ontvang je een volledig communicatiepakket dat je kunt gebruiken om deelnemers te enthousiasmeren en motiveren.
  • We monitoren en evalueren alle communicatie, zodat we bij de volgende programma’s precies weten welke communicatiemiddelen bij jouw organisatie werken en welke niet.
  • De campagne bestaat uit intranetberichten (afbeeldingen en video’s), berichten voor leidinggevenden, narrowcasting, video’s met ambassadeurs van het programma, korte video’s en meer.
 • EnergyPlatform gedurende 3 weken
  • Met eigen huisstijl en logo van jouw organisatie.
  • Veilig, gebruiksvriendelijk, flexibel, schaalbaar en toegankelijk platform voor al je medewerkers.
  • Mogelijkheid om eigen activiteiten toe te voegen als events.

Volledige ontzorging, hulp en advies van jouw vaste Customer Success Manager. Deze helpt bij het implementeren van het platform en het programma.

 • Evaluatierapport
  • Na Boost Your Energy ontvang je een uitgebreid evaluatierapport met hierin onder andere deelnamepercentages, betrokkenheid en interesse vanuit deelnemers.
  • Door deze data in kaart te brengen weten wij waar de interesses vanuit de deelnemers liggen. Met deze data brengen wij een persoonlijk advies uit over een eventueel vervolg.