Programma’s

Stel je eigen Vitaliteitsprogramma samen

CREËER EEN EIGEN PROGRAMMA OP BASIS VAN DE WENSEN EN BEHOEFTEN VAN JULLIE ORGANISATIE

Iedere organisatie is anders en heeft daarom ook eigen wensen en behoeften. Er zijn verschillende redenen waarom er op een bepaald moment behoefte is aan een programma op specifieke thema’s. Bijvoorbeeld in een drukke periode in het jaar. Of je hebt uit medewerkerstevredenheidsonderzoeken of een PMO data opgehaald waaruit blijkt dat er behoefte is aan focus op een bepaald thema.

Als betrokken organisatie wil je hier uiteraard direct een vervolg aan geven. Is dit het geval? Dan is het ‘Stel je eigen programma samen’ van EnergyPlatform het beste wat je kunt doen.

Vitaliteitsweek of -maand organiseren?

Organiseren jullie binnenkort een eigen vitaliteit of wellbeing week of maand? Ook hiervoor is deze optie er een waar je gegarandeerd succes mee hebt. Wij brengen alles voor jullie samen in 1 programma met een prachtige activatie campagne. Wil je zelf nog andere activiteiten toevoegen aan het programma, ook dit is mogelijk.

Afleiding
focus
Gedragsverandering
Hybride werken
Mindfulness
Positief denken
Rust & Ontspanning
Samenwerken
Slaap
Veerkracht
Voeding & Bewegen
Wellbeing & Performance
Werk-Privé Balans
Werkgeluk

Wat kun je verwachten

Een bewezen succesvol vitaliteitsprogramma, speciaal aangepast op de wensen en behoeften van jouw bedrijf.

Een kwalitatief programma met een gemiddelde score van een 8,2!

Een combinatie van interactieve live momenten, on-demand terugkijken, EnergyBoosters en een goed gevulde academy.

Een op maat gemaakte activatiecampagne om gemakkelijk draagvlak te creëren op jullie werkvloer.

EnergyPlatform

Met ons programma management systeem EnergyPlatform ontzorgen wij je volledig. Zie het systeem als het kloppende hart van het Health, Wellbeing & Performance jaarprogramma. Hiermee activeren, informeren en enthousiasmeren we alle medewerkers en organiseren wij onze impactvolle en krachtige programma’s.

ACTIVATIE MOGELIJKHEDEN

STORYCARD

Op een unieke en innovatieve manier jullie verhaal vertellen aan jullie medewerkers? Via de interactieve StoryCard kan je een grote groep medewerkers activeren.

INTERACTIEF DRUKWERK

Met inspirerend interactief 100% biologisch afbreekbaar drukwerk zoals een poster of magazine motiveer je medewerkers om mee te doen met het vitaliteitsprogramma.

EnergyWalkS

Een EnergyWalk is een wandeling 3.0, waarmee we jouw doelgroep letterlijk in beweging krijgen en meenemen met een digitaal verhaal in de echte wereld. Laat je zintuigen prikkelen!

OP DE FIETS MET

Tijs Koedam in gesprek met directeuren, health managers, artsen en specialisten om inspirerende verhalen te delen over Health, Wellbeing & Performance.

Upgrades

Organisatie

Bedien alle medewerkers met bijvoorbeeld inspiratiesessies op locatie of een uitgebreide EnergyScan meting.

Leiderschap

Een enkele interactieve sessie of geheel programma over Vitaal Leiderschap: een upgrade voor alle managers en teamleiders.

Team

Met losse teamtrainingen of het Team Performance Programma werk je samen met je team aan verbinding en optimale team energie.

Neem contact op

We helpen je graag om de voor jouw organisatie relevante actuele thema’s te selecteren. Neem contact met ons op via onderstaand formulier. We denken graag met je mee. Ben je al klant? Neem dan contact op met jouw eigen Customer Succes Manager voor advies op maat.