Programma’s

European Mental HEalth Week

Mentaal welzijn in een veranderende wereld

De vierde editie van de European Mental Health Week vindt plaats van 22-26 mei 2023. Deze editie staat de ‘mentaal gezonde samenleving’ centraal.

De huidige cultuur van presteren zorgt voor een hoge mate van druk. Dit heeft zijn weerslag op mentaal welzijn: bijna een miljoen Nederlanders ervaart mentale uitdagingen of klachten. Slechts 30% kan goed omgaan met verandering met behoud van motivatie. Sociale cohesie neemt af en de druk op de arbeidsmarkt neemt toe. In 2022 hadden meer dan 1,3 miljoen mensen last van burn-out klachten en de prognose voor de komende jaren is nog veel hoger.

Mentaal welzijn is topprioriteit. Als je goed in je vel zit, presteer je beter. Dat heeft met veel aspecten van gezondheid te maken. Omgaan met verandering en tegenslag, focus, de juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Maar ook rust pakken en voor jezelf de verhouding tussen werk en privé goed in de gaten houden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demo en om meer mogelijkheden te bespreken.

Kabinet roept op aandacht te besteden aan mentale gezondheid

Vanaf 2023 wil het kabinet aansluiten bij de jaarlijkse European Mental Health Week in mei. Alle scholen, sport, cultuur, jeugdverenigingen, werkgevers en maatschappelijke organisaties worden opgeroepen om tijdens deze week aandacht te besteden aan mentale gezondheid. 

European Mental Health Week: 22 T/M 26 mei 2023
Veerkracht
Slaap
Focus
Rust & Ontspanning

Bram Bakker Over Stress, Werkdruk, burn-OUT en Presteren op de werkvloer

EnergyPlatform

Met ons programma management systeem EnergyPlatform ontzorgen wij je volledig. Zie het systeem als het kloppende hart van het Health, Wellbeing & Performance jaarprogramma. Hiermee activeren, informeren en enthousiasmeren we alle medewerkers en organiseren wij onze impactvolle en krachtige programma’s.

PRIJZEN

Voor organisaties tot 1.000 medewerkers hanteren wij vaste prijzen. Heb je meer werknemers? Neem dan contact op voor een offerte op maat. We leggen alles graag aan je uit tijdens een uitgebreide demo.

De European Mental Health Week is er voor iedere organisatie, van 10 tot 10.000+ medewerkers

Het programma is in het Nederlands en/of Engels beschikbaar.

Neem contact op

Zelf een European Mental Health Week organiseren voor jouw organisatie? Neem contact met ons op!

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Scroll naar boven