Programma’s

Recharge & Perform Program

De tour win je niet op de berg maar in bed

We zijn verslaafd aan prikkels. Met dik een miljoen Nederlanders met een burn-out en nog meer mensen van wie het emmertje bijna overstroomt is de vraag: hoe komt dit en hoe kunnen we daar iets aan doen? Dé oplossing bestaat niet, maar dat we wat vaker zouden moeten opladen, dat is wel zeker. E-mails, appjes, social media, het nieuws, verjaardagen: ons brein maakt overuren. In deze drukte zijn we met oogkleppen op aan het rennen. Hoe zou het toch komen dat de beste ideeën vaak naar boven komen tijdens een korte wandeling, onder de douche of als je juist even helemaal niets aan het doen bent?

Voor veel mensen loopt de batterij langzaam leeg en wordt het soms allemaal even teveel. Tijd om op te laden! Maar hoe doe je dat eigenlijk? We zijn het niet meer gewend om even niks te doen. Zodra we even rustig zitten op een station, in de auto of in de wachtkamer van de dokter: telefoon erbij en jezelf voorzien van een dosis prikkels. In het Recharge & Perform Program gaan we jou en je collega’s leren hoe je echt kunt opladen. Hoe de stilte en rust een enorm bevorderende werking kan hebben op je prestatie erna en welke kleine aanpassingen je kunt doen in het dagelijks leven voor meer rust en ruimte in lichaam en geest.

Sit back, recharge & perform!

Coming soon! Het Recharge & Perform Program is vanaf medio Mei beschikbaar. Meer informatie volgt.

Neem contact op

Zelf een Recharge & Perform Program organiseren voor jouw organisatie? Neem contact met ons op!

EnergyPlatform video

EnergyPlatform

Wij zijn trots op het door onszelf ontwikkelde unieke en innovatieve programma management systeem. Met EnergyPlatform zijn wij in staat om onze klanten volledig te ontzorgen. Van opstart naar activatie en van programmamanagement naar het inzichtelijk maken van resultaten. EnergyPlatform is zeer gebruiksvriendelijk en zowel via desktop als smartphone te gebruiken.

Na meer dan 10 jaar weten we wat wij doen. Wil jij ook direct bijdragen aan de Health, Wellbeing & Performance van medewerkers in jouw bedrijf? Dan creëren we hier graag een programma voor. Let’s go!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Scroll naar boven