Vitaliteitsmanagement

Vitaliteitsmanager

Wil jij de inzetbaarheid van je medewerkers duurzamer maken door middel van een vitaliteitsprogramma? EnergyPlatform ondersteunt je hier graag bij. We hebben diverse vitaliteitsprogramma’s die de inzetbaarheid van je medewerkers verhogen. Een vitaliteitsmanager helpt je hiermee. Deze zorgt er namelijk voor dat een vitaliteitsprogramma op een juiste manier wordt geïmplementeerd in de organisatie. Ben je benieuwd naar wat een vitaliteitsmanager voor je organisatie kan betekenen? Lees dan hier de mogelijkheden die EnergyPlatform voor je heeft.

Waar liggen de kansen binnen de organisatie?

Vitaliteitsmanagement is niet in één dag te implementeren in een organisatie. We gaan daarom zorgvuldig te werk. Een vitaliteitsmanager zal de organisatie bij het gehele proces begeleiden. In eerste instantie wordt er een EnergyScan in je organisatie uitgevoerd. Dit is een actuele analyse van het vitaliteitsniveau. Daarnaast wordt er gekeken waar de uitdagingen en de behoeften op het gebied van vitaliteit die er binnen jouw organisatie liggen. Vanuit hier kan de vitaliteitsmanager samen met het management en medewerkers kijken waar kansen liggen.

Een programma dat aansluit bij de organisatie

Wanneer de behoeften binnen de organisatie duidelijk zijn, wordt er een vitaliteitsprogramma opgesteld. De vitaliteitsmanager bekijkt samen met HR of het management welk programma het beste aansluit op de behoeften en wensen van medewerkers. Vanuit hier kan de vitaliteitsmanager een succesvol vitaliteitsprogramma beginnen.

Vitaliteitsmanagement

Onze aanpak

Analyse

Wij analyseren de uitdagingen en behoeften voor vitaliteit binnen de organisatie met een EnergyScan.

Ontwerp

De EnergyConsultant gaat samen met HR aan de slag met een programma ontwerp. 

Campagne

Samen met medewerkers zetten we een campagne op om collega's enthousiast te maken voor vitaliteit.

Kick-off

Het vitaliteitsprogramma gaat live: alle medewerkers kunnen zowel op het werk als thuis aan de slag.

Programma

De EnergyCoach gaat opleidingen & workshops verzorgen en is het aanspreekpunt voor vitaliteit.

Is vitaliteitsmanagement wat voor uw bedrijf?

Iedereen wordt enthousiast!

Vervolgens kan de campagne van start gaan. We starten met het enthousiast maken van de medewerkers. Een vitaliteitscampagne kan pas succesvol worden als iedereen zich inzet en het nut van vitaliteit inziet. Vanuit hier kunnen we dan ook direct een goede start maken. Dit is een belangrijk onderdeel van het proces.

Workshops en persoonlijke begeleiding!

Zodra iedereen enthousiast is gemaakt door de vitaliteitsmanager gaat de vitaliteitscampagne live. Er wordt een breed vitaliteitsprogramma uitgerold. Hiermee kunnen de medewerkers aan de slag. Dit kan zowel op het werk als thuis. De vitaliteitsmanager speelt hier een belangrijke rol in. De medewerkers worden begeleid en kunnen persoonlijke coaching krijgen van de vitaliteitsmanager. Daarnaast worden er diverse workshops georganiseerd die bijdragen aan een betere vitaliteit van de medewerkers. Gedurende het traject is de vitaliteitsmanager aanspreekpunt voor zowel management als medewerkers.

Waarom kiezen voor EnergyPlatform?

EnergyPlatform kiest er zelf ook voor om vitaliteit in te zetten. Naast een onbeperkt aantal vakantiedagen en iedere maandag een EnergySessie, zijn onze medewerkers mega productief. Dit willen we ook realiseren in jouw organisatie. Dit betekent niet dat medewerkers in jouw organisatie ook onbeperkt vrije dagen kunnen gaan opnemen, maar dat jullie samen met een vitaliteitsmanager een succesvol programma opzetten wat de inzetbaarheid van jullie medewerkers verduurzaamd.

Waarom kiezen voor EnergyPlatform?

Nieuwsgierig wat vitaliteitsmanagement met een organisatie kan doen?

Een vitaliteitsmanager maakt voor iedere organisatie een vitaliteitsprogramma en vitaliteitsbeleid op maat. Ben je nieuwsgierig hoe dit bij andere bedrijven heeft uitgepakt? Bekijk dan eens deze pagina. Hier vind je allerlei praktijkverhalen en feiten en cijfers over eerdere klanten. Op deze manier krijg je alvast een idee over wat vitaliteit met jouw organisatie kan doen.

Sparren over de mogelijkheden die er zijn voor jouw bedrijf?

Wil jij een keer een gesprek aangaan met een vitaliteitsmanager om te kijken welke kansen er in jouw bedrijf liggen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We kijken graag samen met jou welke mogelijkheden er zijn. Via onze website kun je eenvoudig en snel contact met ons opnemen.

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Of neem direct contact met ons op:

+31 (0)85 4017965
Herculesplein 207-B
3584 AA Utrecht