Vitaliteitscoach? EnergyPlatform!

EnergyPlatform

Vitaliteitscoach

Bij EnergyPlatform zijn we dagelijks bezig om samen met onze klanten toe te werken naar een vitale organisatie. Een vitaliteitscoach speelt hierin een belangrijke rol, de vitaliteitscoach zal namelijk persoonlijk aan de slag gaan met medewerkers. Ben je benieuwd wat een vitaliteitscoach voor jouw organisatie kan betekenen? Op deze pagina voorzien wij je van alle informatie.

Wil je liever direct weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie op het gebied van vitaliteit? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina!

Stap voor stap een succesvol vitaliteitsprogramma implementeren

Een vitaliteitsprogramma succesvol implementeren doen we aan de hand van verschillende stappen. Allereerst bekijkt een vitaliteitscoach wat de behoefte omtrent vitaliteit binnen jouw organisatie is. Dit wordt gedaan door middel van een EnergyScan. Er wordt dan onder andere gekeken naar leefstijl, zingeving, persoonlijke ontwikkeling, sociaal leven en arbeidsomstandigheden. Uiteraard kan een vitaliteitscoach ook naar andere onderdelen kijken als dit gewenst is.

We maken medewerkers enthousiast voor het programma

Aan de hand van de EnergyScan zal een vitaliteitscoach een implementatieplan opstellen. De uitkomsten hiervan zullen allereerst met directie en management worden besproken, dit is belangrijk om het vitaliteitsprogramma tot een succes te maken. Uiteraard zijn de analyses enkel op groepsniveau. Vervolgens is het belangrijk om medewerkers te betrekken bij de implementatie en te enthousiasmeren voor het vitaliteitsprogramma. De vitaliteitscoach zal er daarom voor zorgen dat medewerkers geïnformeerd worden aan de hand van een EnergyCampagne.

In 5 stappen naar een vitaliteitsprogramma

 1. Onderzoek

  Wij analyseren de uitdagingen en behoeften voor vitaliteit binnen de organisatie met een EnergyScan.

 2. Ontwerp

  De EnergyConsultant gaat samen met HR en een ambassadeursteam aan de slag met een programma ontwerp.

 3. Draagvlak creëren

  Samen met medewerkers zetten we een campagne op om collega's enthousiast te maken voor vitaliteit.

 4. Feestelijke lancering

  Het vitaliteitsprogramma gaat live: alle medewerkers kunnen zowel op het werk als thuis aan de slag.

 5. Programma

  De EnergyCoach en EnergyTrainers verzorgen opleidingen & workshops.

Over onze aanpak

Vitaliteitscoaches van Energyplatform

Online coaching en verschillende workshops - Vitaliteitscoach

Wanneer de vitaliteitscoach een goede basis heeft neergezet, kan het vitaliteitsprogramma starten. Medewerkers kunnen nu thuis en op het werk aan de slag met het vitaliteitsprogramma. Daarnaast zal de vitaliteitscoach verschillende trainingen & workshops verzorgen omtrent vitaliteit. Dit zijn uiteraard workshops welke passen bij de organisatie en de persoonlijke behoefte van iedere medewerker. Daarnaast zal een vitaliteitscoach de medewerkers ook online coachen.

Voldoende keuzemogelijkheid voor iedere medewerker

Een coach zal ervoor zorgen dat iedereen persoonlijke aandacht krijgt. Ieder persoon heeft namelijk een andere aanpak nodig om zich vitaler te voelen. Dit is dan ook de reden dat we een gevarieerd vitaliteitsprogramma aanbieden. Iedere medewerker kan zelf bepalen welke onderdelen voor hem of haar interessant zijn. Daarbij bieden we bij EnergyPlatform vier verschillende modules aan: voeding, bewegen, mentaal en ontspanning. Ook kunnen collega’s samen aan de slag gaan om doelen te behalen. Dit verbetert ook nog eens de teamgeest binnen de organisatie!

Vitaliteitscoaches van Energyplatform

Waarom kiezen voor EnergyPlatform?

Bij EnergyPlatform helpen we organisaties met vitaliteit. Onze vitaliteitscoaches helpen organisaties om medewerkers te ondersteunen bij hun vitaliteitsvraagstukken. Door middel van ons uitgebreide vitaliteitsprogramma helpen we iedere dag verschillende organisaties dit te realiseren. Op deze manier maken we jouw organisatie klaar voor de toekomst. Met ons duurzame inzetbaarheidvitaliteitsbeleid en vitaliteitsmanagers kunnen we u volledig tot dienst zijn.

Wil jij jouw organisatie een vitale boost geven en starten met een vitaliteitsprogramma? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Aan de hand van jouw wensen kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Een professionele vitaliteitscoach laat graag aan je zien wat er allemaal mogelijk is.

Klaar om jouw medewerkers van een boost in vitaliteit te voorzien? Maak dan nu een afspraak met een van onze vitaliteitscoaches.

Maak een afspraak Over onze aanpak

Word je liever teruggebeld? Laat dan je gegevens achter.

Laat hier onder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Of neem direct contact met ons op:

+31 (0)85 4017965
Herculesplein 207-B
3584 AA Utrecht