Duurzame inzetbaarheid

Bij veel organisaties staat duurzame inzetbaarheid hoog op de agenda. Vitaliteit is hierin een essentieel onderdeel. Bij EnergyPlatform helpen we je graag om de inzetbaarheid van jouw medewerkers te vergroten, zodat medewerkers op een energieke en prettige manier een bijdrage kunnen leveren aan de organisatie. We doen dit door een vitaliteitsprogramma op te zetten waar  medewerkers zich vitaler door gaan voelen. Wil je weten wat de mogelijkheden hiervan zijn? Op deze pagina geven we je alle informatie die je hiervoor nodig hebt.

We onderzoeken de specifieke behoefte

Bij EnergyPlatform hebben we verschillende mogelijkheden om duurzame inzetbaarheid te stimuleren. We bekijken samen met jou waar de kansen liggen op het gebied van vitaliteit voor de organisatie. Dit doen we aan de hand van een EnergyScan. Hierdoor komen we erachter waar de behoeften liggen voor duurzame inzetbaarheid binnen de organisatie. Met behulp van de EnergyScan wordt aandacht besteed aan de thema's die voor medewerkers relevant zijn. We meten aan de hand van de EnergyScan op welke wijze medewerkers gestimuleerd kunnen worden om op een waardevolle en energieke manier hun werk uit te kunnen voeren. Met deze  informatie kunnen we aan de slag om vitaliteit te implementeren.

Veel voordelen voor de organisatie

Duurzame inzetbaarheid heeft een aantal belangrijke voordelen voor de organisatie. Medewerkers zullen zich fitter en energieker gaan voelen waardoor de productiviteit zal toenemen. Verder zal EnergyPlatform de organisatie volledig ontzorgen. We doen er alles aan om dat ene doel te bereiken: werkdagen leuker maken voor medewerkers en management. Dit zal uiteindelijk resulteren in een verhoging van de algehele duurzame inzetbaarheid.

Vitaliteitsmanagement

Onze aanpak

Analyse

Wij analyseren de uitdagingen en behoeften voor vitaliteit binnen de organisatie met een EnergyScan.

Ontwerp

De EnergyConsultant gaat samen met HR aan de slag met een programma ontwerp. 

Campagne

Samen met medewerkers zetten we een campagne op om collega's enthousiast te maken voor vitaliteit.

Kick-off

Het vitaliteitsprogramma gaat live: alle medewerkers kunnen zowel op het werk als thuis aan de slag.

Programma

De EnergyCoach gaat opleidingen & workshops verzorgen en is het aanspreekpunt voor vitaliteit.

Is vitaliteitsmanagement wat voor uw bedrijf?

Keuzevrijheid voor de medewerkers

Wanneer we aan de slag gaan met duurzame inzetbaarheid, zorgen we voor een aanbod dat past bij de vraag van medewerkers. We bieden je medewerkers de keuze uit allerlei verschillende trainingen & workshops die aansluiten bij hun uitdagingen. Daarnaast kunnen ze persoonlijke begeleiding van een vitaliteitscoach krijgen. Hierdoor maken we jouw organisatie klaar voor de toekomst en streven we naar duurzame inzetbaarheid.

Waarom kiezen voor EnergyPlatform?

Bij EnergyPlatform houden we ons dagelijks bezig met vraagstukken rondom vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Samen met onze enthousiaste medewerkers doen we er alles aan om jouw vraagstukken op te lossen. We kijken vervolgens samen hoe we dit kunnen implementeren in jouw organisatie. We gaan daarom iedere dag met veel enthousiasme aan de slag om vitaliteit en duurzame inzetbaarheid een boost te geven.

Waarom kiezen voor EnergyPlatform?

Bij EnergyPlatform is ons doel om organisaties te helpen met allerlei vraagstukken rondom vitaliteit. Onze vitaliteitscoaches helpen organisaties om medewerkers te ondersteunen bij hun vitaliteitsvraagstukken. Door middel van ons uitgebreide vitaliteitsprogramma helpen we iedere dag verschillende organisaties dit te realiseren. Op deze manier maken we jouw organisatie klaar voor de toekomst.

Waarom kiezen voor EnergyPlatform?

Ga ook aan de slag met duurzame inzetbaarheid!

Wil je ook aan de slag met duurzame inzetbaarheid? Neem dan contact met ons op. We kijken graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens zullen we een plan opstellen dat naadloos aansluit bij de organisatie. We kunnen vanuit hier vitaliteit implementeren in jouw organisatie. Wil je voordat je contact met ons opneemt een aantal eerdere resultaten bekijken? Lees dan snel wat onze klanten zeggen over ons en hoe we onze klanten hebben geholpen met hun vitaliteitsvraagstukken.

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Of neem direct contact met ons op:

+31 (0)85 4017965
Herculesplein 207-B
3584 AA Utrecht