Duurzame inzetbaarheid

Bij iedere organisatie staat de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers hoog op de beleidsagenda. Desondanks wordt het vitaler krijgen van medewerkers vaak onderschat, omdat er veel bij komt kijken. Bij EnergyPlatform helpen we je daarom graag om de inzetbaarheid van jouw medewerkers te verduurzamen, zodat ze vitaal de continu verhogende pensioenleeftijd kunnen bereiken. We doen dit door een vitaliteitsprogramma op te zetten waar je medewerkers zich gemotiveerd en vitaler door gaan voelen. Wil je weten wat de mogelijkheden hiervan zijn? Op deze pagina geven we je alle informatie.

We verdiepen ons in een medewerker

Bij EnergyPlatform hebben we verschillende mogelijkheden om duurzame inzetbaarheid te realiseren. We kunnen bijvoorbeeld aan de slag gaan met het eerdergenoemde vitaliteitsprogramma. We bekijken samen met jou waar de kansen liggen op het gebied van vitaliteit voor je organisatie. Dit doen we aan de hand van een EnergyScan. Hierdoor komen we erachter waar de behoeften liggen voor duurzame inzetbaarheid binnen de organisatie. Tijdens een EnergyScan wordt uiteraard ook aandacht besteed aan de behoeften voor duurzame inzetbaarheid van de medewerker zelf. We vragen dan ook naar zijn/haar mening over vitaliteit in de organisatie. Met deze waardevolle informatie kunnen we aan de slag om vitaliteit te implementeren.

Veel voordelen voor het management

Duurzame inzetbaarheid heeft naast veel voordelen voor de medewerker, ook veel voordelen voor het management. Medewerkers zullen zich fitter en energieker voelen waardoor ze ook een stuk productiever kunnen worden. Verder zal EnergyPlatform  het management volledig ontzorgen. We doen er alles aan om dat ene doel te bereiken: werkdagen leuker maken voor medewerkers en het management. Dit zal uiteindelijk resulteren in duurzame inzetbaarheid en gemotiveerde mensen op de werkvloer.

Vitaliteitsmanagement

Onze aanpak

Analyse

Wij analyseren de uitdagingen en behoeften voor vitaliteit binnen de organisatie met een EnergyScan.

Ontwerp

De EnergyConsultant gaat samen met HR aan de slag met een programma ontwerp. 

Campagne

Samen met medewerkers zetten we een campagne op om collega's enthousiast te maken voor vitaliteit.

Kick-off

Het vitaliteitsprogramma gaat live: alle medewerkers kunnen zowel op het werk als thuis aan de slag.

Programma

De EnergyCoach gaat opleidingen & workshops verzorgen en is het aanspreekpunt voor vitaliteit.

Is vitaliteitsmanagement wat voor uw bedrijf?

Keuzevrijheid voor de werknemers

Wanneer we ons gaan inzetten voor duurzame inzetbaarheid, zorgen we ervoor dat je medewerkers hier op hun eigen manier mee aan de slag kunnen. We bieden je medewerkers de keuze uit allerlei verschillende workshops die aansluiten bij hun behoeften Daarnaast kunnen ze persoonlijke begeleiding van een vitaliteitscoach krijgen. Hierdoor maken we jouw organisatie klaar voor de toekomst en streven we naar duurzame inzetbaarheid.

Waarom kiezen voor EnergyPlatform?

Bij EnergyPlatform houden we ons dagelijks bezig met vraagstukken rondom vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Samen met onze enthousiaste medewerkers doen we er alles aan om jouwvraagstukken te beantwoorden. We kijken vervolgens samen hoe we dit kunnen implementeren in jouw bedrijf. We gaan daarom iedere dag met veel enthousiasme aan de slag om vitaliteit en duurzame inzetbaarheid in allerlei organisaties te realiseren.

Waarom kiezen voor EnergyPlatform?

Bij EnergyPlatform is ons doel om organisaties te helpen met allerlei vraagstukken rondom vitaliteit. Onze vitaliteitscoaches helpen organisaties om medewerkers te ondersteunen bij hun vitaliteitsvraagstukken. Door middel van ons uitgebreide vitaliteitsprogramma helpen we iedere dag verschillende organisaties dit te realiseren. Op deze manier maken we jouw organisatie klaar voor de toekomst.

Waarom kiezen voor EnergyPlatform?

Ga ook aan de slag met duurzame inzetbaarheid!

Wil je ook aan de slag met duurzame inzetbaarheid? Neem dan contact met ons op. We kijken graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens zullen we een plan opstellen dat naadloos aansluit bij je organisatie. We kunnen vanuit hier vitaliteit implementeren in jouw bedrijf. Dit zal resulteren in enthousiastere medewerkers die zich gezonder voelen. Wil je voordat je contact met ons opneemt eerst een aantal eerdere resultaten bekijken? Op deze pagina lees je hoe eerdere klanten hun vitaliteitsprogramma hebben ervaren.

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Of neem direct contact met ons op:

+31 (0)85 4017965
Herculesplein 207-B
3584 AA Utrecht