Vitaliteitsprogramma

Vitaliteitsprogramma? Ieder persoon is anders, heeft andere gewoontes en andere behoeften. Zeker als het aankomt op het thema gezondheid en vitaliteit zijn de meningen en behoeften vaak erg uiteenlopend. Om te voldoen aan de toenemende vraag naar diversiteit en keuzevrijheid heeft EnergyPlatform een zeer gevarieerd aanbod samengesteld. Oftewel een vitaliteitsprogramma op maat met een unieke combinatie tussen online en offline activiteiten.

persoonlijk vitaliteitsprogramma
persoonlijk vitaliteitsprogramma
Is vitaliteitsmanagement wat voor uw bedrijf?

Meer dan 100 masterclasses, workshops en inspiratiesessies

EnergyPlatform heeft een trainingsaanbod samengesteld welke alle thema's van vitaliteit bevat: bewegen, voeding en work-life balance. Iedere medewerker krijgt de keuze uit meer dan 100 trainingen, workshops en inspiratiesessies die op locatie worden aangeboden. Via MyEnergyPlatform heeft iedere medewerker de mogelijkheid om een flexibel online en offline aanbod samen te stellen. Een aantal populaire trainingen & workshops hebben wij hieronder weergegeven:

Voeding

  • Workshop "Gezonde voeding"
  • Workshop "Functionele voeding"
  • Smoothie workshop

Bewegen

  • Lichamelijke energiebronnen
  • Yoga voor beginners
  • Boksen voor beginners

Work-life balance

  • Workshop "De kracht van positief denken"
  • Mindfulness voor beginners
  • Workshop "Persoonlijk leiderschap"
vitaliteitsmanagement

Onze aanpak

Draagvlak

Wij analyseren de uitdagingen en behoeften voor vitaliteit binnen de organisatie met een EnergyScan.

Ontwerp

De EnergyConsultant gaat samen met HR aan de slag met een programma ontwerp.

Campagne

Samen met medewerkers zetten we een campagne op om collega's enthousiast te maken voor vitaliteit.

Kick-off

Het vitaliteitsprogramma gaat live: alle medewerkers kunnen zowel op het werk als thuis aan de slag.

Programma

De EnergyCoach gaat opleidingen & workshops verzorgen en is het aanspreekpunt voor vitaliteit.

Is vitaliteitsmanagement wat voor uw bedrijf?

Wat is het vitaliteitsprogramma?

Het vitaliteitsprogramma ontstaat niet spontaan. Dit ontwikkelen we samen, zodat we zeker weten dat er ook mooie resultaten kunnen ontstaan. Het MyEnergyPlatform fungeert als zenuwcentrum, maar onze aanpak is daarnaast ook heel persoonlijk.

Dat begint al bij de aanvang, waarbij we eerst een EnergyScan uitvoeren binnen jouw organisatie. Zo ontstaan er nuttige inzichten in de mogelijkheden tot verbetering onder de medewerkers en hoe we dat samen kunnen bereiken. Met jouw HR-afdeling ontwerpen we vervolgens het programma. Door de juiste online en offline activiteiten aan die resultaten te koppelen ontstaat er een logische route naar verbeterde duurzame inzetbaarheid en medewerkers die zich vitaler voelen dan ooit tevoren. Daarbij is het belangrijk dat we jouw collega’s ook enthousiast maken voor vitaliteit.

Zodoende rollen we een campagne uit om hen hier warm voor te maken. Vervolgens gaat het programma live. Iedereen kan zowel thuis als op het werk aan de slag en de EnergyCoach komt langs om de opleidingen en workshops te verzorgen die jouw medewerkers hebben uitgekozen.

Een vitaliteitsprogramma op maat houdt dus in dat de medewerkers van jouw organisatie zelf kunnen kiezen welke opties hun voorkeur hebben en waar ze zich dan ook graag voor in willen schrijven. Dit komt allemaal samen op de plek waar het vitaliteitsmanagement wordt ontzorgd, in de MyEnergyPlatform app.

Vitaliteitsmanager- en coach

Vanuit EnergyPlatform staan we je gedurende het programma altijd bij als vitaliteitscoach. Deze vitaliteitscoach fungeert ook als vitaliteitsmanager en is zodoende het aanspreekpunt binnen jouw organisatie met betrekking tot vitaliteit en het implementeren van het beleid.

De medewerkers maken kennis met de coach wanneer het programma live gaat. De vitaliteitsmanager organiseert dan namelijk een gezamenlijke sessie om het programma op een interactieve manier een vliegende start te geven. Hier zijn al jouw collega’s bij aanwezig en na afloop staan ze ongetwijfeld te popelen om aan de slag te gaan met vitaliteit.

vitaliteitsmanagement

ENERGYWORKSHOPS

Boek een training of workshop bij jou op werk

Er is keuze uit meer dan 30 verschillende trainingen, workshops en seminars over alle vitaliteitsonderwerpen. Medewerkers kunnen zelf kiezen en hun eigen vitaliteitsprogramma samenstellen.

ENERGYEVENTS

Schrijf je samen met collega's in

Stimuleer dat medewerkers zelf aan de slag gaan met vitaliteit. Alle medewerkers kunnen zelf een event aanmaken en hun collega's uitdagen om mee te doen.

ENERGYKNOWLEDGE

Raadpleeg unieke content over vitaliteit

In de kennisbank vind je een uitgebreid aanbod aan artikelen en videocontent wat jou verder op weg helpt richting een gezonde leefstijl. Maak gebruik van de tips van onze specialisten!

ENERGYSCAN

Bekijk hoe jouw organisatie ervoor staat

Wil je graag weten welke vitaliteitsuitdagingen jouw organisatie heeft? Gebruik de EnergyScan als startpunt. Het is een ideaal meetinstrument om de behoeften van jouw organisatie in kaart te brengen.

ENERGYCOACH

Stel al je vragen via WhatsApp aan jouw persoonlijke coach

Unieke en persoonlijke leefstijl coaching via WhatsApp. Van onze leefstijlcoaches krijg je tips, video's, recepten en antwoorden op jouw vragen die betrekking hebben op jouw specifieke situatie.

ENERGYLEARNING

Test je kennis en verbeter jezelf

Door middel van interactieve vragen word je op een leuke manier bewust gemaakt van je leefstijl en krijg je tips om jezelf te verbeteren. Er is een uitgebreid aanbod aan vitaliteitsonderwerpen.

 

Ben je enthousiast geworden? 

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Of neem direct contact met ons op:

+31 (0)85 4017965
Herculesplein 207-B
3584 AA Utrecht