Upgrades

Organisatie

Maximale exposure in korte tijd

Deze activiteiten zijn organisatiebreed in te zetten om grote groepen deelnemers te faciliteren. Hiermee bereiken wij een maximale exposure in relatief korte tijd.

EnergyScan

De EnergyScan is een ideaal startpunt om invulling te geven aan een goed doordacht vitaliteitsprogramma, met een sterke boodschap en een heldere stip aan de horizon. Hij is ontworpen door een team van psychologen en experts op het gebied van organisatiecultuur. Voor verschillende organisatieniveaus wordt inzichtelijk gemaakt wat de belangrijkste vitaliteitsuitdagingen zijn en waar medewerkers behoefte aan hebben.

Leefstijl
Zingeving
Sociale Steun
Communicatie
Persoonlijke ontwikkeling
Arbeids-omstandigheden
Vitaal Leiderschap

Kick-Off

Een inspirerende kick-off zorgt voor een vliegende start van je Vitaliteitsprogramma. Het zorgt ervoor dat mensen zich direct aanmelden en we zien een hogere engagement bij de start van het programma.

Inspiratiecarrousel

Dé manier om in relatief korte tijd veel impact te maken is met de Inspiratiecarrousel. Binnen twee uur zijn je collega’s energieker, gemotiveerder en volledig geïnspireerd! In de Inspiratiecarrousel word je meegenomen in diverse onderwerpen van Health, Wellbeing & Performance.

Dit is geen saai hoorcollege maar dit zijn drie interactieve live sessies boordevol inspiratie, leuke werkvormen en concrete tips voor de medewerkers.

Je kiest voorafgaand drie onderwerpen. Deze worden in drie rondes en totaal negen sessies van 30-45 minuten behandeld door onze specialisten op locatie. Hiermee tillen we zowel de individuele als de teamprestaties naar een hoger niveau. Mogelijke onderwerpen zijn: creativiteit, voeding & bewegen, focus, veerkracht, slaap, wellbeing & performance, gedragsverandering en meer.

Veerkracht
focus
Werk-Privé Balans
Voeding & Bewegen

Inspiratiesessie

Met verschillende soorten inspiratiesessies inspireren en motiveren wij jou en je collega’s. Van een klein groepje tot een grote zaal: met de diverse vormen van live sessies kun je jouw medewerkers inspireren en verbinden. Denk bijvoorbeeld aan een inspirerende presentatie door een TedX spreker, expert of Olympische topsporter.

We nemen je mee in actuele vitaliteitsonderwerpen binnen jouw organisatie en daarbuiten. De sessies kunnen variëren en stemmen we volledig af op de wensen van jouw organisatie. Deze activaties zorgen uiteindelijk voor een hogere effectiviteit van jouw Health, Wellbeing & Performance programma.

Inspiratiemiddag bij EnergyPlatform

Een andere leuke manier om je team te enthousiasmeren en motiveren is een Inspiratiemiddag bij EnergyPlatform. Ons kantoor in stadion de Galgenwaard in Utrecht staat altijd klaar voor een inspirerende sessie van één van onze experts en rondleiding door de kleedkamers, catacombes en tribune van de Galgenwaard.

Interactieve live sessie

Tijdens onze programma’s maken we gebruik van interactieve live momenten. Hierbij komen we langs op locatie of gaan we online aan de slag.

Is het aantal live momenten in een programma niet voldoende om al je medewerkers mee te bedienen? Dan denken we uiteraard graag met je mee. Met de inzet van extra live momenten zorgen we ervoor dat iedereen binnen je organisatie mee kan doen met onze programma’s.

Ben je partner of heb je een Health, Wellbeing & Performance Program? Dan krijg je altijd minimaal 30% korting op alle upgrades.

Losse workshop op locatie

Eén van onze experts komt langs bij jou op locatie voor een workshop
Tijdsduur: 1 uur
Vrije keuze uit diverse Health, Wellbeing & Performance onderwerpen
Maximaal 25 deelnemers
€1.250,-

Interactief live moment

Een online interactief live moment van één van onze experts
Tijdsduur: 1 uur
Vrije keuze uit diverse Health, Wellbeing & Performance onderwerpen
Maximaal 50 deelnemers
€799,-
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Scroll naar boven