Activaties

Met deze activaties ga je mensen bereiken op een manier zoals je het nog nooit eerder hebt gedaan

Storytelling is één van de meest effectieve manieren om mensen te enthousiasmeren en activeren voor programma’s. Met onze creatieve en innovatieve manier van communicatie wordt jullie boodschap vertaald naar een unieke beleving.

Het succes valt of staat met de activatie: de eerste indruk kun je maar één keer maken. Daarom hebben wij een aantal innovatieve activaties ontwikkeld die een bijdrage leveren aan het verspreiden van de belangrijke boodschap over Health, Wellbeing & Performance.

StoryCard

Op een unieke en innovatieve manier jullie verhaal vertellen aan jullie medewerkers? Via de interactieve StoryCard kan je een grote groep medewerkers enthousiasmeren en activeren voor jullie Health, Wellbeing & Performance vitaliteitsprogramma.

Met de StoryCard gebruiken we een mix van video, virtual & augmented reality, raadsels, vragen en audiofragmenten.

De StoryCard verschijnt in fysieke en/of digitale vorm bij jou in je mailbox of bij jullie op kantoor. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos: we laten bijvoorbeeld de CEO van je organisatie vertellen over het belang van het programma, maken een virtuele tour door je kantoor en laten zien wat jouw collega’s kunnen verwachten en waar ze aan deel kunnen nemen.

Nu al beleven? Richt de camera van je telefoon op de QR code van de StoryCard op deze pagina en laat je verrassen door de interactie. Bekijk je deze pagina op je telefoon? Dan kun je ook op de kaart klikken.

Paperless office? Met onze StoryCard Eco printen we deze interactieve activatie op groeipapier: de vlinders en bijen in de tuin van je medewerkers zijn er dan ook blij mee!

EnergyWalks

Een EnergyWalk is een wandeling 3.0, waarmee we jouw doelgroep letterlijk in beweging krijgen en meenemen met een digitaal verhaal in de echte wereld. Met EnergyWalks enthousiasmeer je een grote groep medewerkers voor Health, Wellbeing & Performance onderwerpen. Tijdens de interactieve wandeling speel je op een innovatieve manier steeds nieuwe informatie vrij en test je jouw kennis.

Je leert meer over onderwerpen zoals slaap, focus, voeding, ontspanning en mindset. De ervaring is een mix van video’s, virtual en augmented reality, raadsels, vragen en audiofragmenten. Net zoals bij de StoryCard kun je het zo gek maken als je zelf wilt!

Interactieve poster

Eén van onze mooiste activaties is de interactieve poster. Hang deze poster op in je kantoor en laat mensen door middel van de QR-code kennis maken met het aankomende vitaliteitsprogramma. Of gun je medewerkers een relax-momentje door ze virtueel te laten afreizen naar een strand op Malta.

Nu al zelf beleven? Dat kan! Scan de QR-code en richt je camera vervolgens op de interactieve poster van de kokosnoot. Relax-ze!

Op de fiets met

In Op De Fiets Met gaat EnergyPlatform oprichter Tijs Koedam in gesprek met directeuren, health managers, artsen en specialisten om inspirerende verhalen te delen over Health, Wellbeing & Performance. Medio april wordt alweer het vierde seizoen van Op De Fiets Met opgenomen! Klaar om geïnspireerd te worden? Vanaf mei worden de nieuwe verhalen weer gedeeld en kun je hier ze hier op de website vinden.

Interactief Magazine

Het interactieve magazine is de uitbreiding op de interactieve poster. Bij deze activatie verzorgen we een volledig op maat gemaakt magazine over Health, Wellbeing & Performance met een aantal innovatieve elementen. Denk hierbij aan augmented en virtual reality.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Scroll naar boven