Programma’s

HEALTH & LIFESTYLE Month

JE HOEFT NIET ZIEK TE ZIJN OM BETER TE WORDEN

Gezondheid is het meest waardevolle goed dat er bestaat. Deze uitspraak horen we maar al te vaak. Zeker op momenten dat het met jezelf of een dierbare even niet goed gaat. Of nog erger: rondom overlijden en begrafenissen. Maar als gezondheid zo belangrijk is voor iedereen, waarom zijn we dan zo weinig bezig met wat echt gezond is?

In het vitaliteitsprogramma Health & Lifestyle Month leren we je aan de hand van de nieuwste wetenschappelijke inzichten vanuit de leefstijl geneeskunde wat echt gezond is. Wat jij zelf kunt doen om je gezondheid en energieniveau een boost te geven. En wat je vooral moet laten om de kans op het krijgen van een chronische ziekte zo klein mogelijk te maken.

Gezondheid vormt de basis voor iedere vorm van Wellbeing & Performance. Daarom kun je samen met orthomoleculair expert Joep Rovers, top hockeyer Sander de Wijn en andere specialisten in dit programma jouw relatie met gezondheid voorgoed een positieve draai geven.

Al onze programma’s zijn zowel in het Nederlands als Engels te volgen.

Wij werken samen met de Werk Atleet.

Joep Rovers is orthomoleculair leefstijlexpert, eigenaar van Werk Atleet en het gezicht van de Health & Lifestyle Month. Hij vertelt je tijdens de interactieve live momenten alles over gezonde voeding.

Sander de Wijn is tophockeyer en zilveren medaillewinnaar op de Olympische Spelen. Hij vertelt je tijdens de Health & Lifestyle Month alles over Slaap en hoe jij jouw slaap kunt verbeteren.

Jeroen Bouman is mede-eigenaar van Werk Atleet en expert op het gebied van vitaliteit. Tijdens zijn Lifestyle sessies kom je erachter hoe jij jouw levensstijl kunt veranderen en gezonder kunt leven!

Op maat gemaakte activatiecampagne

Het programma start met een op maat gemaakte activatiecampagne met gezondheidsexpert Joep Rovers of tophockeyer Sander de Wijn. Het doel hierbij is om zoveel mogelijk draagvlak te creëren binnen jullie organisatie, want het is uiteindelijk de medewerker zelf die ervoor kiest om aan de slag te gaan met een healthy lifestyle. Vervolgens wordt het programma afgetrapt met een live kick off over belangrijke gezondheidshacks, die direct kunnen worden toegepast om je lichaam een gezonde boost te geven.

Verschillende leefstijl thema’s

Tijdens de rest van het programma vertellen verschillende specialisten hoe je chronische ziektes kunt voorkomen/verminderen, hoe goede nachtrust en bioritme je kunnen helpen om gezondheidsklachten te verminderen en welke positieve effecten beweging en krachttraining kunnen hebben op je gezondheid en de prestaties die je moet leveren.

Veel mogelijkheid tot inspiratie

Naast de vele interactieve live momenten (webinars) met specialisten, EnergyBoosters en inspirerende content kun je ook meedoen aan de healthy lifestyle experience. Deze week vol opdrachten, zoals koud afdouchen en minder koffie drinken, zal je relatie met jouw gezondheid voorgoed positief veranderen.

Janneke Wittekoek & Joep Rovers

Tijdens de Health & Lifestyle Month van 27 maart t/m 21 april staat gezondheid en leefstijl centraal. Hoe kun je jouw gezondheid en die van je collega’s een boost geven? In aanloop naar het programma vroegen wij bekende cardioloog Janneke Wittekoek en gezondheidsexpert Joep Rovers naar hun eerste tips!

Slaap
Voeding
Lifestyle
Healthy Lifestyle Experience

Wat kun je verwachten van de Health & Lifestyle Month?

Alle belangrijke leefstijl thema’s komen aan bod.

Nieuwste inzichten uit de leefstijl geneeskunde.

Hoe je de kans op chronische ziektes kunt verminderen.

Kennis over het verminderen van bestaande klachten.

Veel inspiratie vanuit de leefstijl geneeskunde.

Wat levert het op?

Nieuwste kennis over jouw gezondheid.

Een nieuwe positieve relatie tussen jou en je gezondheid.

Zelfinzicht, gedragsverandering en persoonlijke groei.

Praktische tips en handvatten om de vitaliteit op de werkvloer te vergroten.

Onderlinge verbinding met alle mensen in jouw organisatie.

Meer energie dan ooit tevoren.

Neem contact op

Zelf een Health & Lifestyle Month organiseren voor jouw organisatie? Neem contact met ons op!

EnergyPlatform video

EnergyPlatform

Wij zijn trots op het door onszelf ontwikkelde unieke en innovatieve programma management systeem. Met EnergyPlatform zijn wij in staat om onze klanten volledig te ontzorgen. Van opstart naar activatie en van programmamanagement naar het inzichtelijk maken van resultaten. EnergyPlatform is zeer gebruiksvriendelijk en zowel via desktop als smartphone te gebruiken.

Na meer dan 10 jaar weten we wat wij doen. Wil jij ook direct bijdragen aan de Health, Wellbeing & Performance van medewerkers in jouw bedrijf? Dan creëren we hier graag een programma voor. Let’s go!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Scroll naar boven