Programma’s

HEALTH & LIFESTYLE Month

JE HOEFT NIET ZIEK TE ZIJN OM BETER TE WORDEN

Gezondheid is het meest waardevolle goed dat er bestaat. Deze uitspraak horen we maar al te vaak. Zeker op momenten dat het met jezelf of een dierbare even niet goed gaat. Of nog erger: rondom overlijden en begrafenissen. Maar als gezondheid zo belangrijk is voor iedereen, waarom zijn we dan zo weinig bezig met wat echt gezond is?

In het vitaliteitsprogramma Health & Lifestyle Month leren we je aan de hand van de nieuwste wetenschappelijke inzichten vanuit de leefstijl geneeskunde wat echt gezond is. Wat jij zelf kunt doen om je gezondheid en energieniveau een boost te geven. En wat je vooral moet laten om de kans op het krijgen van een chronische ziekte zo klein mogelijk te maken.

Gezondheid vormt de basis voor iedere vorm van Wellbeing & Performance. Daarom kun je met onze specialisten in dit programma jouw relatie met gezondheid voorgoed een positieve draai geven.

Al onze programma’s zijn zowel in het Nederlands als Engels te volgen.

Op maat gemaakte activatiecampagne

Het programma start met een op maat gemaakte activatiecampagne. Het doel hierbij is om zoveel mogelijk draagvlak te creëren binnen jullie organisatie, want het is uiteindelijk de medewerker zelf die ervoor kiest om aan de slag te gaan met een healthy lifestyle. Vervolgens wordt het programma afgetrapt met een live kick off over belangrijke gezondheidshacks, die direct kunnen worden toegepast om je lichaam een gezonde boost te geven.

Verschillende leefstijl thema’s

Tijdens de rest van het programma vertellen verschillende specialisten hoe je chronische ziektes kunt voorkomen/verminderen, hoe goede nachtrust en bioritme je kunnen helpen om gezondheidsklachten te verminderen en welke positieve effecten beweging en krachttraining kunnen hebben op je gezondheid en de prestaties die je moet leveren.

Veel mogelijkheid tot inspiratie

Naast de vele interactieve live momenten (webinars) met specialisten, EnergyBoosters en inspirerende content kun je ook meedoen aan de healthy lifestyle experience. Deze week vol opdrachten, zoals koud afdouchen en minder koffie drinken, zal je relatie met jouw gezondheid voorgoed positief veranderen.

Slaap
Voeding
Lifestyle
Healthy Lifestyle Experience

Wat kun je verwachten van de Health & Lifestyle Month?

Alle belangrijke leefstijl thema’s komen aan bod.

Nieuwste inzichten uit de leefstijl geneeskunde.

Hoe je de kans op chronische ziektes kunt verminderen.

Kennis over het verminderen van bestaande klachten.

Veel inspiratie vanuit de leefstijl geneeskunde.

Wat levert het op?

Nieuwste kennis over jouw gezondheid.

Een nieuwe positieve relatie tussen jou en je gezondheid.

Zelfinzicht, gedragsverandering en persoonlijke groei.

Praktische tips en handvatten om de vitaliteit op de werkvloer te vergroten.

Onderlinge verbinding met alle mensen in jouw organisatie.

Meer energie dan ooit tevoren.

Neem contact op

Zelf een Health & Lifestyle Month organiseren voor jouw organisatie? Neem contact met ons op!