Programma’s

Flourish & FLow

Where focus goes, energy flows

Floreren, in een staat van flow verkeren. Het ten volle benutten van al je talenten en kwaliteiten. Een staat waarin je energie rijkelijk vloeit en presteren op vele fronten je makkelijker af lijkt te gaan. Het ultieme dat je kunt bereiken is floreren. Maar hoe kun je dit gevoel bereiken en wat is er voor nodig om in een flow te komen?

In dit 4-weekse Flourish & Flow programma gaan we aan de hand van vele wetenschappelijke onderzoeken, jarenlange ervaringen in het bedrijfsleven en de topsport alles in het werk stellen om jou (nog meer) te laten floreren. Dit allemaal onder de bezielende leiding van oud aanvoerder van het Nederlands hockeyelftal, executive coach, yoga docent, mediator en ervaren leiderschapstrainer Floris Evers, Olympisch topzwemmer Sebastiaan Verschuren en sportpsychologen.

4 T/m 29 SEPTEMBER 2023. De invulling van Het flourish & Flow Program is vanaf EIND maart beschikbaar. Meer informatie volgt!

Als iemand iets kan vertellen over floreren is het wel hockeylegende Floris Evers. Hij speelde in zijn imposante carrière maar liefst 229 interlands en won twee zilveren Olympische medailles. Na zijn topsportcarrière richtte hij zich als executive coach en mediator op het laten floreren van leiders, teams en organisaties. Floris is een graag geziene gast in menig boardroom en is Master of Arts in Geschiedenis.

Neem contact op

Zelf een Flourish & Flow Program organiseren voor jouw organisatie? Neem contact met ons op!

EnergyPlatform video

EnergyPlatform

Wij zijn trots op het door onszelf ontwikkelde unieke en innovatieve programma management systeem. Met EnergyPlatform zijn wij in staat om onze klanten volledig te ontzorgen. Van opstart naar activatie en van programmamanagement naar het inzichtelijk maken van resultaten. EnergyPlatform is zeer gebruiksvriendelijk en zowel via desktop als smartphone te gebruiken.

Na meer dan 10 jaar weten we wat wij doen. Wil jij ook direct bijdragen aan de Health, Wellbeing & Performance van medewerkers in jouw bedrijf? Dan creëren we hier graag een programma voor. Let’s go!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Scroll naar boven