EnergyWalks

Een interactieve wellbeing experience rondom jouw gebouw

Ga mee naar buiten, beweeg en leer over wellbeing

EnergyWalks is een lunchwandeling 3.0, waarmee we jouw mensen letterlijk achter hun bureau vandaan halen en meenemen op een digitaal avontuur in de echte wereld. Met EnergyWalks kan je een grote groep medewerkers enthousiasmeren voor wellbeing-onderwerpen. Tijdens de interactieve wandeling in en rondom jouw bedrijfspand speel je op een innovatieve manier steeds nieuwe informatie vrij en test je jouw kennis over wellbeing-onderwerpen, zoals slaap, focus en voeding. De ervaring is een mix van video's, Virtual Reality, Augmented Reality, raadsels, vragen en audiofragmenten.

Vraag een demo aan

Inhoud vertaald naar een unieke beleving

We nemen jouw mensen mee in een beleving, waarin je al spelend leert over wellbeing-onderwerpen. Hoe EnergyWalks werkt? We creëren een ontdekkingstocht (op basis van GPS-locaties en scanbare elementen) rondom jouw gebouw. Zodra de medewerker een specifieke locatie heeft bereikt verschijnt er in de app nieuwe content.  Je krijgt bijvoorbeeld een video te zien, moet een vraag beantwoorden of krijgt een korte opdracht. Bij elk goed antwoord krijg je weer een nieuwe locatie toegewezen, waar weer een nieuwe ervaring over een nieuw onderwerp op je wacht.

Een mix van diverse ervaringen

De beleving bestaat uit een combinatie van verschillende interacties en ervaringen. Zo kunnen we bijvoorbeeld een vraag stellen over energieke voeding, waarbij het juiste antwoord je in een 360-Virtual Reality omgeving brengt, waar je weer informatie moet vinden die je nodig hebt voor de volgende stap in EnergyWalk vrij te spelen. Maar er kan ook zomaar een pop-up van een video verschijnen waarin je (bijvoorbeeld van de CEO) iets leert over een onderwerp, waar je vervolgens weer een vraag over beantwoordt. We kunnen het zo gek maken als jij wilt!

EnergyWalks bestaat uit:

  • Video's
  • Raadsels (escape room geïnspireerd)
  • Virtual Reality
  • Augmented Reality
  • Audiofragmenten
  • Multiple choice vragen

Waarom EnergyWalks?

Enthousiasmeer een grote groep medewerkers voor wellbeing

Het is een laagdrempelig unieke beleving vanwege de tijdsinvestering voor medewerkers van ongeveer 20 minuten.

Geef praktische tips en direct toepasbare tips over wellbeing

Leer over de invloed van bewegen op hersenactiviteit, focus, gezonde voeding, en nog veel meer!

Personaliseer jouw EnergyWalk: jouw route, onderwerpen en content

Samen met jouw mensen ontwerpen we jouw eigen EnergyWalk en de beleving die we daarmee willen meegeven aan je mensen.

Creëer zichtbaarheid voor de huidige initiatieven

In de beleving van EnergyWalks kunnen we de huidige initiatieven die er binnen jouw organisatie momenteel al zijn op het gebied van wellbeing een podium geven om extra zichtbaarheid te creëren.

Jouw organisatie, jouw content

De onderwerpen en de content van jouw EnergyWalk kunnen we helemaal afstemmen op de uitdagingen binnen jouw organisatie. Door jouw eigen mensen terug te laten komen in de content maken we de beleving nog persoonlijker.

Vraag een demo aan

Wil je op een verrassende manier een grote groep medewerkers enthousiast maken voor wellbeing? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen Over EnergyPlatform

Word je liever teruggebeld? Laat dan je gegevens achter.

Laat hier onder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Of neem direct contact met ons op:

+31 (0)85 4017965
Herculesplein 207-B
3584 AA Utrecht