EnergyWalks

Een interactieve wellbeing experience voor jouw buurt, organisatie of ziekenhuis

Ga mee naar buiten, beweeg en leer over wellbeing

EnergyWalks is een wandeling 3.0, waarmee we jouw doelgroep letterlijk in beweging krijgen en meenemen op een digitaal verhaal in de echte wereld. Met EnergyWalks kan je een grote groep medewerkers enthousiasmeren voor wellbeing- en vitaliteitsonderwerpen. Tijdens de interactieve wandeling speel je op een innovatieve manier steeds nieuwe informatie vrij en test je jouw kennis over wellbeing en vitaliteit, met onderwerpen zoals: slaap, focus, voeding, ontspanning, naar elkaar omkijken. De ervaring is een mix van video's, Virtual Reality, Augmented Reality, raadsels, vragen en audiofragmenten.

Vraag een demo aan

Leren door te beleven: jouw boodschap in de vorm van een unieke ervaring

We nemen jouw mensen mee in een beleving, waarin je al spelend leert over wellbeing-onderwerpen. Hoe EnergyWalks werkt? We creëren een ontdekkingstocht (op basis van GPS-locaties en scanbare elementen) rondom jouw gebouw of in een publieke omgeving. Zodra de gebruiker een specifieke locatie heeft bereikt verschijnt er in de app nieuwe content.  Je krijgt bijvoorbeeld een video te zien, moet een vraag beantwoorden of krijgt een korte opdracht. Bij elk goed antwoord krijg je weer een nieuwe locatie toegewezen, waar weer een nieuwe ervaring over een nieuw onderwerp op je wacht.

Een mix van diverse ervaringen en unieke interacties

De beleving bestaat uit een combinatie van verschillende interacties en ervaringen. Zo kunnen we bijvoorbeeld een vraag stellen over energieke voeding, waarbij het juiste antwoord je in een 360-Virtual Reality omgeving brengt, waar je weer informatie moet vinden die je nodig hebt voor de volgende stap in EnergyWalk vrij te spelen. Maar er kan ook zomaar een pop-up van een video verschijnen waarin je (bijvoorbeeld van de CEO) iets leert over een onderwerp, waar je vervolgens weer een vraag over beantwoordt. We kunnen het zo gek maken als jij wilt!

EnergyWalks bestaat uit:

  • Video's
  • Raadsels (escape room geïnspireerd)
  • Virtual Reality
  • Augmented Reality
  • Audiofragmenten
  • Multiple choice vragen

Waarom EnergyWalks?

Enthousiasmeer een grote groep mensen voor wellbeing en vitaliteit

Het is een laagdrempelig en unieke manier om in een relatief korte tijd (van 10 tot 40 min.) mensen te enthousiasmeren over deze thema's.

Geef praktische tips en direct toepasbare tips over wellbeing

Leer over de invloed van bewegen op hersenactiviteit, focus, gezonde voeding, en nog veel meer!

Personaliseer jouw EnergyWalk: jouw route, onderwerpen en content

Samen met jouw mensen ontwerpen we jouw eigen EnergyWalk en de beleving die we daarmee willen meegeven aan je mensen.

Creëer zichtbaarheid voor de huidige initiatieven

In de beleving van EnergyWalks kunnen we de huidige initiatieven die er binnen jouw organisatie, buurt of omgeving momenteel al zijn een podium geven om extra zichtbaarheid te creëren.

Jouw doelgroep, jouw content

De onderwerpen en de content van jouw EnergyWalk kunnen we helemaal afstemmen op de uitdagingen binnen jouw organisatie. Door jouw eigen mensen terug te laten komen in de content maken we de beleving nog persoonlijker.

  • Ziekenhuizen: bied patiënten die wat langer moeten wachten of die revalideren een unieke manier om (licht) in beweging te komen en al spelend te leren
  • Buurten: bereik als gemeente bewoners op een innovatieve manier (spreek nieuwe generaties aan) om ze te inspireren om met vitaliteit aan de slag te gaan
  • Bedrijven: creëer een lunchwandeling 3.0 voor medewerkers, breng ze in beweging en geef jouw boodschap en praktische tips mee

Vraag een demo aan

Wil je op een verrassende manier jouw doelgroep enthousiast maken voor wellbeing en vitaliteit? Neem dan contact op, we denken graag met je mee!

Contact opnemen Over EnergyPlatform

Word je liever teruggebeld? Laat dan je gegevens achter.

Laat hier onder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Of neem direct contact met ons op:

+31 (0)85 4017965
Herculesplein 207-B
3584 AA Utrecht