NIEUWS

Vitaliteit

TEDx Talk: Tijs Koedam

Op 14 april j.l. heeft onze collega Tijs Koedam zijn TEDx Talk gegeven. Bekijk hieronder zijn talk over "The key to: Work-life energy".

Het begon met een aantal voorwaarden die ik volgens mijzelf nodig had om iedere dag voldoende energie te hebben voor zowel mijn werk als in mijn privé situatie. Ik schreef ze op een bierviltje en ging op zoek naar een baan. Helaas kwam ik tot de schokkende conclusie dat er geen werkgever te vinden was die dezelfde voorwaarden hanteerde. Dus zat er maar een ding op, zelf beginnen! Met het doel zoveel mogelijk andere mensen helpen om ervoor te zorgen dat ook zij voldoende energie hebben voor alles dat ze willen doen in het leven. Zowel op werk als thuis. Inmiddels helpen wij met EnergyPlatform veel werkgevers en werknemers om het zowel voor de werkgever als werknemer beter te maken. Want zeg nou zelf, welke werkgever wil er nou geen energieke en positieve medewerkers? En daarnaast is het toch een gewoon een stuk fijner met elkaar samenwerken!

Het is een fantastische reis en het wordt iedere dag alleen maar mooier! We helpen inmiddels zoveel grote en kleine organisaties. Er is bij iedereen op dit gebied nog veel winst te behalen, maar één ding, ze doen in ieder geval hun best om het beter te maken voor de mens in het bedrijf en daar ben ik trots op! Trots op dat we jullie met EnergyPlatform mogen helpen tijdens deze mooie reis! Mede dankzij jullie mocht ik hier 14 april j.l zelfs een TEDx Talk over geven en ook daar ben ik trots op! Bedankt!

Geïnspireerd?

Wil je een afspraak maken of een ook inspiratiesessie boeken? Vul dan het onderstaande formulier in en we zullen contact met je opnemen!

Mensen inspireren om meer te genieten van het leven. Voldoende energie hebben om een goede collega te zijn maar ook voldoende energie hebben om een leuke papa, mama of partner te zijn. Iets dat anno 2021 vaak onder druk staat. Mensen en bedrijven hiermee verder helpen is wat mij energie geeft!
Tijs Koedam