Algemeen

Ontbijtsessie: Bevlogenheid leidt tot maximaal hr-rendement

Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van je organisatie. Zij maken je als organisatie bijzonder. Maar haal je momenteel maximaal rendement uit jouw mensen? En hoe bevlogen zijn jouw medewerkers eigenlijk?

Uit onderzoek blijkt dat slechts 14% van de Nederlandse werknemers zichzelf bevlogen noemt. We halen dus niet uit deze mensen wat er in zit. Weet je dat je als werkgever of hr-professional meer invloed hebt op de bevlogenheid van jouw mensen dan je denkt? Met behulp van een paar tips & tricks zorg je er al voor dat jouw mensen (weer) met plezier naar hun werk gaan.

Is vitaliteitsmanagement wat voor uw bedrijf?

Onze collega Tijs Koedam zal tijdens de ontbijtsessie zijn kennis delen samen met Sven Rickli van Nolost Capital en Tom Eijck van Unique. Ieder ervaren en bevlogen gastsprekers op het gebied van bevlogenheid en vitaliteit op de werkvloer.

De ontbijtsessie biedt je:

  • Handvatten om te investeren in de bevlogenheid van medewerkers
  • Inzicht in de invloed van cultuur en gedrag
  • Inzicht in de rol van vitaliteit op de werkvloer

Ze zullen je inzicht geven in de nieuwste trends en ontwikkelingen: van succesvolle cases uit de praktijk tot een aantal praktische handvatten. En dat allemaal al tijdens het ontbijt. Laat je inspireren en ontdek hoe je dezelfde middag nog aan de slag kunt met de bevlogenheid van jouw medewerkers.

Data en locaties

Dinsdag 27 juni Amsterdam, Young Talent Factory, Wibauthof 3 
Dinsdag 4 juli Groningen, Unique, Boumaboulevard 406 
Donderdag 6 juli Utrecht, Unique, Daalsesingel 3  
Donderdag 13 juli Rotterdam, Unique, Blaak 6 

Kijk hier voor meer informatie of meld je aan voor deze gratis ontbijtsessie 

Als mede oprichter en EnergyConsultant help ik je graag om vitaliteit een duurzaam karakter te geven binnen jouw organisatie.
Frans van Leeuwen MSc