Vitaliteit

LiV Utrecht! consortium tilt vitaliteitsbranche naar een hoger niveau!

LiV Utrecht! consortium tilt vitaliteitsbranche naar een hoger niveau. Door een unieke samenwerking tussen Lifeguard, EnergyPlatform en SPAT Verandert komen verschillende expertises en kwaliteiten samen om grote bedrijven en overheidsorganisaties volledig te ondersteunen op het gebied van Vitaliteit & Wellbeing. Van analyse en campagne tot programma, van leiders tot individuen en van meten tot borgen. LiV Utrecht! creëert vitale organisaties.

Maar er is meer, niet alleen de klanten zullen profiteren van dit consortium maar ook de maatschappij. 10% van de omzet van LiV Utrecht zal ten goede komen aan het verkleinen van de gezondheidsverschillen in Nederland. Te beginnen in Utrecht. Afgelopen vrijdag tekenden Mikkel Hofstee, Tijs Koedam en Fabio D’Agata de officiële samenwerkingsovereenkomst van het consortium.

Ben je benieuwd naar LiV Utrecht!? Lees hier meer over LiV Utrecht!

LiV Utrecht!
Mensen inspireren om meer te genieten van het leven. Voldoende energie hebben om een goede collega te zijn maar ook voldoende energie hebben om een leuke papa, mama of partner te zijn. Iets dat anno 2021 vaak onder druk staat. Mensen en bedrijven hiermee verder helpen is wat mij energie geeft!
Tijs Koedam

Meer weten over Leaders in Vitality Utrecht?

Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Contact opnemen