Vitaliteit

Voorregistratie ESF Subsidie Duurzame Inzetbaarheid 2019

In april kunnen bedrijven en instellingen de ESF subsidie Duurzame Inzetbaarheid weer aanvragen. Wil je dit jaar weer investeren in de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers, dan is deze subsidie een prachtige kans. Met deze subsidie kunnen 50% van de projectkosten worden gefinancierd tot een bedrag van maximaal € 12.500 per aanvraag. Dit maximale subsidiebedrag is hoger dan voorheen. In 2016 was dit €10.000. Dit derde tijdvak duurt van 8 april 2019, 09.00 uur tot en met 12 april 2019, 17.00 uur.

EnergyPlatform dient jaarlijks een maximum van twintig subsidies in bij het Agentschap SZW. De voorgaande jaren zijn alle door ons ingediende aanvragen goedgekeurd. Ben je voornemens om gebruik te maken van de ESF-regeling, plaats dan snel je voorinschrijving. EnergyPlatform verzorgt de volledige aanvraag en zorgt voor de einddeclaratie van de subsidie.

esf

Hoe werkt dit?

  • Je laat je naam en contactgegevens achter
  • Je wordt geregistreerd op volgorde van binnenkomst
  • We nemen telefonisch contact met je op
  • We behandelen maximaal 20 aanvragen per jaar
  • Zorg dat je voor 31 maart inschrijft via onderstaande link als je wilt deelnemen aan het komende tijdvak

Wil je meer informatie over de ESF subsidie of ben je benieuwd naar vergelijkbare projecten? Bekijk dan hier vergelijkbare klantcases. Wil je graag even sparren met één van onze experts. Neem dan contact met ons op.

Als mede oprichter en EnergyConsultant help ik je graag om vitaliteit een duurzaam karakter te geven binnen jouw organisatie.
Frans van Leeuwen, MSc