Vitaliteit

Benoemd tot Best Workplace. Wat betekent dit?

Great Place to Work

Great Place to Work publiceert ieder jaar een lijst met Best Workplaces in Nederland. Wat betekent het als een organisatie op deze lijst staat? En levert het de organisatie voordelen op?

Werkwijze Great Place to Work

De lijst met Best Workplaces wordt opgesteld aan de hand van onderzoek onder medewerkers en het management. Hierdoor is het de enige werkgeversranking die de inzichten van zowel het management als de medewerkers meeneemt in de evaluatie van een organisatie. De score die uit de onderzoeken komt, bepaalt of de organisatie op de lijst met Best Workplaces komt en op welke positie binnen de lijst.

Waarom een lijst met Best Workplaces?

Deze lijst stelt Great Place to Work op om drie redenen. Ten eerste om erkenning te bieden aan organisaties die investeren in goed werkgeverschap. Ten tweede om organisaties die niet op de lijst staan te inspireren aan de slag te gaan met de ontwikkeling als werkgever. Als laatste om invulling te geven aan het doel van Great Place to Work: bouwen aan een betere samenleving door het ontwikkelen van organisaties naar goede werkgevers.

Wil je meer weten over wat een nominatie als Best Workplace betekent? Lees dan verder op de website van Great Place to Work.

 

Als mede oprichter en EnergyConsultant help ik je graag om vitaliteit een duurzaam karakter te geven binnen jouw organisatie.
Frans van Leeuwen MSc