Klant: Van der Lande

Over Vanderlande

Vanderlande is een internationale onderneming die transportsystemen voor de interne logistieke levert. Van oorsprong is Vanderlande een familiebedrijf. In 1949 opgericht in Veghel door Eddie van der Lande. De familiecultuur is vandaag de dag nog steeds voelbaar in het bedrijf. Inmiddels heeft Vanderlande 6500 medewerkers, waarvan een derde in Nederland werkt. Vanderlande is één van de grootste industriële werkgevers van Noord-Brabant geworden.

De uitdaging

Vanderlande is wereldwijd actief in meer dan twintig verschillende landen. Uiteenlopende doelgroepen en behoeften leiden tot een grote variëteit aan uitdagingen op het gebied van vitaliteit. Om die reden was Vanderlande opzoek naar een integrale en duurzame aanpak voor vitaliteit.

De oplossing

Het vitaliteitsprogramma dat binnen Vanderlande is gelanceerd is zorgvuldig geïmplementeerd en uitgebouwd. Vanderlande is gestart met het vitaliteitsprogramma "vitaliteitsmaand." In eerste instantie hebben medewerkers bij Vanderlande deel kunnen nemen aan een vitaliteitsprogramma rondom thuiswerken. Het resultaat: hoge deelnamepercentages en veel enthousiaste reacties. Naar aanleiding hiervan heeft Vanderlande het programma modulair uitgebouwd naar een "Vitaliteitsjaar." Voortbouwend op dit succes is er een groter vitaliteitsprogramma gelanceerd. Bestaande uit online campagnes en een interactief magazine, dat bij alle medewerkers thuis is bezorgd. Binnen dit vitaliteitsprogramma is er aandacht voor een breed spectrum aan vitaliteitsthema’s, gericht op onderlinge verbinding en het verhogen van het algehele energieniveau van medewerkers. Dit vitaliteitsprogramma heeft als basis de MyEP app. Het centrale punt waar alle activiteiten en initiatieven binnen Vanderlande terug te vinden zijn.

 

''EnergyPlatform helpt ons om alle medewerkers binnen Vanderlande te bereiken met een integraal aanbod"

Enthousiast geworden? Neem dan contact op of laat je gegevens achter om een afspraak te maken. Lekker verder lezen mag natuurlijk ook!

Contact opnemen Meer cases