Unique

HR-partner Unique brengt op een eigen, succesvolle wijze wervend en werkend Nederland samen. Ze zorgen niet voor het invullen van vacatures of het bieden van een baan: ze zorgen voor een nieuwe toekomst. Mensen zijn belangrijk voor Unique. Voor Unique als HR-organisatie, waar ze met mensen voor mensen werken.

De uitdaging

Om partners en klanten te inspireren kwam Unique bij EnergyPlatform terecht met de vraag of wij hun directienetwerk konden voorzien van onze kennis en inzichten. Om die reden heeft EnergyPlatform in samenwerking met Unique door het hele land verschillende ontbijtsessies georganiseerd.

De oplossing

EnergyPlatform is aanwezig geweest bij een twintigtal ontbijtsessies waar partners en klanten van Unique zijn geïnspireerd over vitaliteit. Verder konden de deelnemers in verschillende subsessies aan de slag met voorbeeldcases.

Unique

Resultaat

Directie en management van verschillende +100 MKB-bedrijven zijn met concrete actieplannen de deur uit gegaan. Ze hebben nieuwe inzichten verworven en zelf na kunnen denken over passende vitaliteitsmaatregelen die zij direct toe kunnen passen in hun organisatie.

Wil jij meer achtergrondinformatie, feiten en cijfers over deze klantencase en/of wil je ook ontdekken hoe EnergyPlatform jouw organisatie kan mobiliseren tot een energiek en future proof bedrijf neem dan contact met ons op.

Ik wil meer informatie