ISS Catering Services

ISS Catering opereert in een markt waarin gezond eten steeds meer centraal komt te staan. Ook voor ISS zijn tevreden medewerkers cruciaal: zij zijn immers hun cultuurdragers en zorgen met hun enthousiasme en vakkennis voor een optimale dienstverlening. Hun dagelijkse inspanning om gasten te verrassen met uitgebalanceerde gerechten en innovatieve menu’s is de kurk waar hun catering services op drijft.

De uitdaging

ISS Catering staat voor verantwoord genieten van lekker, gezond en eerlijk eten. Het aanbod wordt door medewerkers direct in het zicht voor de gast vers bereid met gevoel voor detail. Vanwege de toenemende vraag naar gezond en verantwoord eten is EnergyPlatform gevraagd om ISS Catering te adviseren bij het conceptueel vormgeven van vitaliteit in de bedrijfscatering.

De oplossing

EnergyPlatform heeft een analyse uitgevoerd naar de voedingsbehoeften per medewerker. Middels een profilering van een type medewerker wordt vastgesteld wat zijn of haar voedingsbehoeften zijn. Op basis hiervan kan ISS Catering op medewerker niveau een gezond en verantwoord voedingsaanbod samenstellen.

Het resultaat

Momenteel is EnergyPlatform samen met ISS Catering bezig om de profilering te implementeren in verschillende organisaties waar ISS Catering werkzaam is. De reacties van klanten zijn momenteel erg positief. We houden jullie op de hoogte zodra de eerste resultaten binnenkomen!

Wil jij meer achtergrondinformatie, feiten en cijfers over deze klantencase en/of wil je ook ontdekken hoe EnergyPlatform jouw organisatie kan mobiliseren tot een energiek en future proof bedrijf neem dan contact met ons op.

Ik wil meer informatie