Klant: Intergamma

Over Intergamma

Intergamma is met haar formules GAMMA Nederland, GAMMA België en KARWEI al jarenlang marktleider in de bouwmarktbranche van de Benelux. Intergamma is daar trots op, maar werkt daar ook hard aan. De ontwikkelingen in de retail gaan steeds sneller, ook op het gebied van doe-het-zelf. Intergamma heeft al enkele jaren geleden, als eerste in de branche een grote digitaliseringsslag gemaakt. Deze nieuwe marktstrategie vraagt tegelijkertijd ook een andere manier van werken.

De uitdaging

Het dagelijks op peil houden van het juiste energieniveau vormt één van de belangrijkste uitdagingen voor medewerkers van Intergamma. De juiste balans tussen inspanning en ontspanning zijn de basiselementen voor een goede prestatie. Bovendien wil Intergamma bouwen aan een duurzaam en resultaatgericht vitaliteitsprogramma waar de organisatie nog jaren mee vooruit kan.

De oplossing

Intergamma heeft gekozen voor het vitaliteitsprogramma "vitaliteitsjaar." Binnen Intergamma worden er voortdurend analyses uitgevoerd onder medewerkers, waarbij wordt gekeken naar specifieke behoeftes van medewerkers en teams. Parallel aan deze metingen worden er campagnes gelanceerd en is er een integraal vitaliteitsprogramma beschikbaar waarbij we continu resultaat in kaart brengen. Dankzij deze zorgvuldige aanpak kan het vitaliteitsprogramma een optimale bijdrage leveren aan de vitaliteit van medewerkers.

''EnergyPlatform is de buitenboordmotor die ons helpt om ons vitaliteitsprogramma in beweging te houden'' - Frank Boerstra

Enthousiast geworden? Neem dan contact op of laat je gegevens achter om een afspraak te maken. Lekker verder lezen mag natuurlijk ook!

Contact opnemen Meer cases