Klant: ING

Onze samenwerking met ING

ING is een van de grootste banken van Nederland. De toenemende digitalisering, de agile manier van werken en de grote mate van verandering binnen de markt en organisatie vraagt veel wendbaarheid en flexibiliteit van medewerkers. Het is daarom belangrijk medewerkers te helpen om optimaal te kunnen presteren in zo'n dynamische omgeving. Om die reden is wellbeing bij ING een van de twee strategische HR pijlers. ING is ervan overtuigd dat investeren in wellbeing zich vertaalt naar een fijnere werkomgeving en betere bedrijfsresultaten. De samenwerking met ING bestaat uit een samenwerking tussen verschillende externe partijen. Afhankelijk van de vraag uit de organisatie wordt bepaald welke partij de vraag het beste kan oppakken.

Diverse projecten

Bij ING werken wij aan diverse projecten. Zoals bijvoorbeeld het programma met de internationale trainees (130 per jaar), over het belang van sustainable high performance. Maar we voeren bijvoorbeeld ook campagne op de werkvloer, om aandacht te vragen voor het vitaliteitsaanbod en meer bewustwording te creëren over het belang van wellbeing. En de komende tijd gaan we ook met teams aan de slag interventies gericht op wellbeing op teamniveau, met het doel om de energie in teams te verbeteren en de teamprestatie te verhogen.

Enthousiast geworden? Neem dan contact op of laat je gegevens achter om een afspraak te maken. Lekker verder lezen mag natuurlijk ook!

Contact opnemen Meer cases