Klant: Enerpac

Over Enerpac

Enerpac is de onbetwiste marktleider op het gebied van professioneel hydraulisch gereedschap. Zij beschikken over een compleet assortiment voor uiteenlopende industriële toepassingen. Met een wereldwijde plaatselijke beschikbaarheid en oog voor service heeft Enerpac zich opgewerkt als echte kwaliteitspartner. In een internationaal opererende markt, waar de vraag groot is en deadlines eerder regel zijn dan uitzondering is er behoefte aan structuur, balans en productieve mensen.

De uitdaging

Een gebrek aan wellbeing zorgt voor problemen in het dagelijks functioneren van medewerkers. Hiermee is de uitdaging en vraag van Enerpac om voorwaarden te scheppen die ervoor zorgen dat medewerkers ook op de lange termijn een hoog niveau van welzijn hebben. Door in te zetten op wellbeing worden de prestaties en het functioneren van medewerkers verhoogd.

De oplossing

Om dit te realiseren en te kunnen anticiperen op belangrijke factoren als werkdruk en daardoor verlies van het prestatievermogen is het belangrijk om medewerkers van Enerpac vaardiger te maken. Kortom, een duurzame aanpak waarbij de mens centraal staat en waarmee we de medewerkers de kans bieden om hun eigen inzetbaarheid te optimaliseren. Belangrijke parameters hierbij zijn onder andere het verhogen van coping mechanismen en optimaliseren van het energieniveau. Door ons programma stellen we mogelijkheden en kansen beschikbaar om te werken aan essentiële skills waarmee hun eigen Wellbeing toolbox wordt vergroot en wat zich weerbaarder zal gaan maken om te werken voor een bedrijf als Enerpac.

Enthousiast geworden? Neem dan contact op of laat je gegevens achter om een afspraak te maken. Lekker verder lezen mag natuurlijk ook!

Contact opnemen Meer cases