Klant: CMS

De uitdaging

CMS is een van de grootste advocatenkantoren ter wereld, met vestigingen in diverse landen. De bijna 250 medewerkers in Nederland, verspreid over twee kantoren, presteren dagelijks op topniveau voor hun internationale klanten. In een omgeving waarin een hoge mate van kwaliteit de standaard is, is een goede samenwerking en goed voor jezelf zorgen essentieel. Om die reden vindt CMS het belangrijk om haar medewerkers handvatten te bieden die bijdragen aan het leveren van een optimale prestatie, maar wel op zo'n manier dat je ook goed voor jezelf (en elkaar) zorgt. Dat noemen wij sustainable high performance.

De aanpak

Om te zorgen dat onze aanpak gedragen wordt door de doelgroep zijn we de afgelopen tijd gestart met een aantal panelsessies, waarbij we met een een groep medewerkers (met een diverse afspiegeling van de organisatie) middels interactieve werksessies hebben opgehaald hoe de organisatie er nu voor staat op het gebied van wellbeing. Dit gaat over de uitdagingen, behoefte, wensen en mening t.o.v. wellbeing. Mede op basis van die inzichten ontwerpen we de komende tijd samen met CMS een eerste vitaliteitsprogramma en activatiecampagne waarmee we het komende jaar aan de slag gaan op de drie niveaus: organisatie, teams en medewerker.

Enthousiast geworden? Neem dan contact op of laat je gegevens achter om een afspraak te maken. Lekker verder lezen mag natuurlijk ook!

Contact opnemen Meer cases