Snellezen is de kunst van het onderdrukken van subvocalisatie De meeste lezers hebben een gemiddelde leessnelheid van 200 woorden per minuut wat ongeveer even snel is als ze een passage hardop kunnen lezen Dit is geen toeval Het is hun innerlijke stem die door de tekst gaat die hem ervan weerhoudt hogere leessnelheden te bereiken Ze kunnen alleen zo snel lezen als ze kunnen spreken omdat dat de manier is waarop ze hebben geleerd te lezen Het is echter volledig mogelijk om veel sneller te lezen met een veel beter tekstbegrip door deze innerlijke stem het zwijgen op te leggen De oplossing is eenvoudig neem leesmateriaal sneller op dan die innerlijke stem kan bijhouden

Met onze vitaliteitsprogramma’s combineren we inhoud, beleving en gebruiksvriendelijkheid in EnergyPlatform voor maximale impact.

Vraag Direct een demo aan

We nemen je graag mee in een uitgebreide demo. Laat in onderstaand formulier je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Health, Wellbeing & Performance

EnergyPlatform staat voor inhoud, beleving, impact en gebruiksvriendelijkheid. Alle programma’s zijn gebaseerd op wetenschap en vormgegeven vanuit drie hoofdthema’s: Health, Wellbeing & Performance. Want wij geloven dat deze drie hand in hand gaan met elkaar. Wij bieden totaaloplossingen voor jouw vitaliteitsbeleid met onze programma’sthemaweken en upgrades.

Met EnergyPlatform en onze Customer Success Managers garanderen we volledige ontzorging, een hoog deelnamepercentage en meetbare impact. EnergyPlatform is vernieuwendcreatief en altijd up to date met de nieuwste kennis en inzichten. Wij werken met mensen en bouwen graag aan een goede en duurzame relatie met klanten en partners.

Vraag Direct een demo aan

We nemen je graag mee in een uitgebreide demo. Laat in onderstaand formulier je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Dr. Janneke Wittekoek

Health & Lifestyle

MARK TUITERT

Recharge & Perform

FLORIS EVERS

Flourish & Flow

BRAM BAKKER

Mental Wellbeing & Performance

WIJ BOUWEN EEN VITALITEITS-PROGRAMMA VOOR JOU

Scroll naar boven